ANTRENAMENT DE PERFORMANȚĂ

Specificitatea antrenamentului este, fără îndoială, accentul în cadrul unui program de pregătire la sportivii de performanță. Cu toate acestea, știm cu toții că sportul profesionist nu înseamnă sănătate; provocările, așteptările și stresul cu care se confruntă sportivii au un impact foarte mare asupra corpului.

Specificitatea antrenamentului conduce, de cele mai multe ori, la dezechilibrul muscular care, în timp, duce la probleme mari de sănătate (probleme de articulații și dureri de spate).

În calitate de sportiv profesionist sau ca responsabil al unui sportiv ori echipe sportive, trebuie să vă concentrați mereu asupra abordării antrenamentelor în ceea ce privește sănătatea și siguranța.

La MyMotric vă oferim cele mai bune condiții și echipamente de antrenament high-tech, de ultimă generație, recomandate de specialiști în sănătate, ca o metodă sigură de a îmbunătăți performanța. O abordare proactivă sună ideal, dar atunci când situația este diferită și trebuie lucrat cu sportivi cu probleme, aparatura noastră își face treaba cu succes.

Cu cât echilibrul muscular este mai aproape de ideal, cu atât performanțele sportivului vor fi mai bune și riscul de accidentări este redus.

DE CE ESTE RECOMANDATĂ APARATURA MILON ÎN ANTRENAMENTELE DE PERFORMANȚĂ:

  • Toate măsurătorile și testările parametrilor funcționali sunt efectuate cu precizie, printr-o scanare biometrică, în câteva secunde. Această metodă nu mai lasă loc erorilor umane și economisește timp.
  • Aparatura Milon folosește o rezistență indusă electronic și lucrează în același timp și faza concentrică, cât și cea eccentrică a contracției musculare, ceea ce înseamnă o creștere a eficienței antrenamentului cu 30%.
  • Mașinile sunt presetate să se autoregleze în funcție de lungimea segmentelor corpului fiecărui individ, aceasta însemnând mai puțin timp pierdut și mai puțină confuzie în jurul aparatului respectiv. Acesta se ajustează și în funcție de limitările utilizatorului, dacă există asemenea condiții (accidentări de genunchi, umeri, spate etc).
  • Programele pot fi stabilite pentru o varietate de obiective.
  • Antrenamentul se reduce la jumătate, ca timp, însă crește ca eficiență cu 30%.
  • În aplicația MilonMe, antrenorul și atletul pot urmări progresul antrenamentelor și pot observa cum se schimbă parametrii funcționali.