ANTRENOR PERSONAL

Dacă sunteți genul de persoană care vrea să își exploreze mai mult potențialul fizic și să învețe mai multe, dacă doriți să completați celelalte metode de antrenament oferite în sală, dacă aveți anumite probleme de sănătate sau limitări fizice sau dacă, pur și simplu, asta vă doriți, vă recomandăm să apelați la antrenorii noștri personali, care sunt pregătiți să lucreze cu dumneavoastră și nevoile dumneavoastră pentru a vă atinge obiectivele.

Dacă progresați spre obiectivele dumneavoastră și sunteți mulțumit de progresul făcut, atunci nu aveți nevoie de un antrenor personal.

CÂTEVA MOTIVE PENTRU A ANGAJA UN ANTRENOR PERSONAL:

Timp / Expertiză: Probabil nu doriți să vă petreceți timpul revizuind antrenamentele anterioare, gândind antrenamente noi, exerciții și/sau schimbări în rutina existentă. Este posibil să nu aveți cunoștințele de anatomie / fiziologie pentru a cunoaște ce trebuie schimbat astfel încât să obțineți rezultate mai bune.

Motivație: Mulți oameni se simt mult mai motivați dacă există altcineva implicat în procesul de antrenament, fie indirect (planificare), fie direct (asistând), fie în ambele moduri.

Responsabilitate: pentru anumite persoane, faptul că cheltuie suplimentar o anumită sumă de bani îi face mult mai responsabili față de antrenamente atât din punctul de vedere al prezenței, cât și a dedicării pe perioada antrenamentului.

Eficacitate: Este posibil ca singur să progresați destul de bine, dar colaborarea cu un antrenor ar putea să vă stimuleze antrenamentele și veți putea să vă atingeți obiectivele mai repede.