InBody 770

De câte ori nu v-ați urcat pe cântar și v-ați fi dorit să știți mai multe despre greutatea dvs?

De câte ori nu v-ați gândit că ați plăti pentru o analiză corporală amănunțită, dar nu ați știut exact unde să mergeți sau dacă să aveți încredere?

Vestea bună este că știința a ajuns foarte departe din punctul acesta de vedere, iar astăzi putem să vedem performanțe fabuloase în ceea ce privește scanarea și analiza corporală.

Suntem mândri să va anunțăm că, la My Motric, vă așteptăm cu un analizator corporal, de top, din rândul aparatelor profesioniste de măsurat high-tech, un aparat folosit de oamenii de știință, de medici, de nutriționiști și de specialiști în fitness și în sportul de performanță tocmai datorită preciziei și versatilității acestui aparat.

Încrederea tuturor vine din faptul că InBody770 este un analizator corporal care se bazează pe patru piloni ai tehnologiei pentru a obține rezultate rapide și precise.

Acești piloni vă permit să aveți încredere că rezultatele reflectă sănătatea dumneavoastră interioară reală:

  1. MĂSURAREA SEGMENTARĂ DIRECTĂ (MSD)

Măsurarea segmentară directă (MSD) măsoară separat apa, masa musculară și masa de grăsime în cele cinci segmente ale corpului: brațul drept, brațul stâng, piciorul drept, piciorul stâng și trunchiul. Prin măsurarea separată a fiecărui segment al corpului, InBody oferă o analiză aprofundată a bilanțului muscular și a lichidului corporal al individului în fiecare segment independent. Identificarea distribuției masei slabe și a celei grase a pacientului permite o mai bună evaluare a riscurilor pentru sănătate, în timp ce parametrii ECW / TBW sunt folosiți pentru identificarea inflamațiilor sistemice sau localizate, rezultate din accidentări, probleme de sănătate încă neștiute sau complicații chirurgicale.

  1. FRECVENȚE MULTIPLE

Dispozitivele InBody utilizează frecvențe multiple pentru o măsurare mult mai precisă și profundă a apei corpului comparativ cu metodele utilizate în mod obișnuit, care măsoară doar modificări ale greutății. Aceste frecvențe înalte și joase măsoară atât apa intracelulară, cât și cea extracelulară, rezultând în măsurători precise ale fiecărui compartiment de apă din corp. Datorită acestor măsuratori ale lichidului corporal, InBody poate fi utilizat pentru a identifica dezechilibrele de fluid sau retenția de apă care rezultă din inflamații sau accidentări, precum și pentru a monitoriza modificările rezultate în urma efectuării unui program de exerciții fizice sau de recuperare.

  1. 8 PUNCTE SENZORIALE TACTILE

InBody utilizează o metodă cu opt puncte sezoriale tactile pentru a se asigura că măsuratorile încep întotdeauna în același loc, de fiecare dată când se repetă testul.

  1. FĂRĂ ESTIMĂRI EMPIRICE

InBody nu se bazează pe estimări empirice bazate pe varstă, sex sau etnie pentru a prezice rezultatele. Cu un nivel ridicat de acuratețe și precizie, realizat cu ajutorul progreselor tehnologice avansate, InBody elimină ipotezele asociate populației atunci când determină compoziția corpului, pentru a se asigura că rezultatele se bazează exclusiv pe individ.