MILON CIRCUIT TRAINING

Exercițiile fizice nu au fost niciodată atât de ușoare, sigure și eficiente, iar antrenamentul asistat de calculatoarele aparatelor Milon Q poate fi complet adaptat nevoilor dumneavoastră individuale.

Nu toată lumea are timp să petreacă două ore în sală de sport, de câteva ori pe săptămană. Pentru toți cei care au o viată stresantă, dar își doresc să aibă o condiție fizică bună, antrenamentul în circuit Milon Q este exact ce trebuie!

În cadrul circuitului Milon, doar două sesiuni săptămanale de antrenament, de 17,5 minute fiecare, sunt suficiente pentru a obține rezultate vizibile, indiferent dacă ținta este recuperarea, pierderea în greutate sau îmbunătățirea condiției fizice.

Milon Q este creierul electronic al zonei de antrenament conectate în rețea și oferă multe posibilități de analiză. Toate datele relevante despre nivelul de fitness și dimensiunile corpului vor fi stocate automat în sistemul Milon, iar aparatele se vor adapta automat la nevoile dumneavoastră. În consecință, economisiți timp, comparativ cu dispozitivele analogice. Poziția corectă a scaunului, setarea corectă a greutății și reglajele mânerelor se efectuează automat. Nu trebuie decât să atingeți brățara electronică de receptorul aparatului și puteți începe antrenamentul!

Un alt avantaj al sistemului nostru este că, prin înregistrarea regulată on-line a antrenamentelor, nu mai este necesar să transportați un jurnal tipărit și să notați manual toate detaliile. Stocarea datelor on-line nu numai că economisește timp, dar vă și ajută să vă antrenați în siguranță, deoarece probabilitatea unei executări incorecte a mișcărilor nu există, datorită ajustărilor automate ale aparatelor. În timpul fiecărui exercițiu, veți primi un feedback direct privind execuția corectă și viteza ideală. În plus, conceptul Milon oferă posibilitatea de a evalua exercițiul respectiv pe ecranul dispozitivului. Acesta este modul în care sistemul învață continuu despre exercițiile dumneavoastră preferate.

Atât pentru începători, cât și pentru profesioniști, Milon Q oferă pregătirea potrivită pentru toți, adaptată la nivelul individual de fitness și în funcție de obiectivele de antrenament dorite. Puteți alege între patru teme de antrenament propuse: reducerea durerilor, pierderea în greutate, construirea musculaturii sau condiționarea fizică generală.

Totodată, în circuitul Milon, se pune un mare accent pe atenția personală. De aceea, toate datele membrilor noștri sunt înregistrate automat în software-ul central de control al antrenamentului Milon CARE. Acest lucru permite instructorilor să fie informați în orice moment despre nivelul de pregătire al membrilor și oferă o atenție și mai personalizată. În plus, aplicația Mobile Milon ME vă permite să personalizați progresul antrenamentului oricând și de oriunde!