NUTRIŢIE

Pe lângă un stil de viată activ și sportiv, felul în care vă hrăniți este un factor decisiv pentru sănătate și bunăstare, precum și pentru performanța dumneavoastră fizică și mentală.

O dietă sănătoasă însoțită de mișcare, va avea un efect preventiv și curativ împotriva bolilor civilizației moderne (tensiune arterială, diabet, obezitate, boli endocrinologice etc).

Când o persoană mănancă sănătos este mult mai eficientă și mai clară în gândire, deci mult mai productivă .

O dietă corectă are un efect pozitiv asupra tuturor aspectelor vieții. De cele mai multe ori, un program supravegheat de nutriție personală vă va ajuta să atingeți mai repede succesul dorit, acest lucru fiind posibil numai printr-o schimbare a comportamentului nutrițional.

Cel mai important, la începerea oricărui program, este să aflăm unde ne situăm în acel moment pentru a stabili gravitatea situației, dar și pentru a avea un punct de referință în măsurarea rezultatelor viitoare.

La noi, cu ajutorul analizorului corporal profesional InBody 770, aveți această posibilitate. Puteți să aflați exact în ce punct sunteți și unde veți fi, în câțiva ani, dacă continuați stilul de viată actual.

Hai să stăm de vorba despre ce mănânci, ca să-ți spunem cât și cum poți să trăiești!