PENTRU SENIORI

Se spune că „bătrânețea nu este frumoasă”, însă la MyMotric, spunem că „bătrânețea este cum ne-o facem”.

Pentru o mai bună calitate a vieții și din motivul de a sta cât mai departe de doctori pentru cât mai mult timp, trebuie să ne educăm și să acceptăm că „vom culege numai roadele semințelor plantate de noi”. Aici, la MyMotric, vă oferim mediul și atmosfera potrivită, profesioniștii, echipamentul perfect și zâmbetele necesare pentru a începe să plantați aceste semințe.

-TONIFIERE MUSCULARĂ

Un program de tonifiere generală poate contura corpul, controlează greutatea corporală, are rol de prevenție, de reabilitare asupra afecțiunilor musculo-scheletice și îmbunătățește performanțele fizice și mentale în viața de zi cu zi, la locul de muncă și în sport. Prin urmare, antrenarea aptitudinilor funcționale este fundamentală pentru prevenirea afecțiunilor și pentru o calitate mai bună a vieții.

-REZISTENȚA CARDIOVASCULARĂ

Antrenamentul de rezistențtă, ales pentru efectul benefic asupra sănătății, joacă un rol important datorită efectelor sale pozitive asupra a aproape tuturor sistemelor funcționale ale organismului.

În mod special antrenamentul aerob de rezistență reduce, în mod eficient, factorii de risc pentru sănătate și construiește factori de protecție pentru sistemul cardiovascular. Un antrenament cardio regulat îmbunătățește performanța fizică și de asemenea îmbunătățește bunăstarea mentală. Factorii de stres sunt eliminați și se creează o toleranță mai mare la stres. Exercițiile cardio moderate vă protejează de îmbolnăviri și de îmbătrânirea prematură.

-STABILIZARE ȘI COORDONARE

Antrenamentele de coordonare îmbunătățesc interacțiunea sistemului nervos central și a musculaturii scheletice. Exercițiile de coordonare sunt deosebit de importante pentru persoanele în varstă, deoarece gradul de manifestare al acestei capacităti motorii este invers proporțional cu vârsta, iar procesele de preluare și prelucrare a informației se deteriorează pe măsură ce înaintăm în vârstă. Astfel, pregătirea specifică contracarează în mod eficient acest proces. Scopul exercițiilor de fizioterapie este restaurarea, întreținerea și menținerea sănătății. Exercițiile de stabilizare sunt, de asemenea, foarte importante odată cu trecerea anilor.