Despre My Motric

Despre My Motric

My Motric a apărut din dorința de a schimba ceva în legătură cu clasicul termen “sală de fitness“ și de a oferi membrilor noștri o experiență unică și plăcută.

Suntem o companie germană, cu experiență în domeniul “Health & Fitness”, specializată în abordarea celor mai avansate tehnologii de antrenament.

Ce găsiți la noi?

~ 500 mp găzduiesc cea mai modernă sală din România.

-aparatură inteligentă de fitness de ultimă generație de la Milon;

-un sistem inovator de scanare biometrică, Milonizer 3.0, pregătit să vă măsoare corpul în câteva secunde pentru presetarea personalizată a aparaturii în funcție de dimensiunile fiecărui individ;

-un software Milon CARE care vă va măsura parametrii calităților motrice, prin diferite teste care analizează pe loc nivelul de fitness și/sau performanță, iar datele vor fi trimise în sistem și vor fi coroborate astfel încât să obțineți un plan de antrenament adaptat strict nevoilor și particularităților dumneavoastră. Unul dintre antrenorii noștri vă va îndruma pas cu pas și va fi mereu aproape;

-conceptul FIVE, o linie de aparatură high-end, creată pentru îmbunătățirea mobilității și flexibilității, pentru remodelare posturală, detensionare musculară și a punctelor Trigger.

-bicicletele Wattbikes, care au în spate ani de cercetare și testare individuală. Cu ajutorul unei tehnologii unice acestea reproduc rezistența și senzația mersului cu bicicleta în aer liber, livrând cea mai autentică experiență de bike ride.

-aparatură cardio, de ultimă generație, Matrix și Woodway

-analiză corporală cu InBody770, considerat cel mai bun scanner de măsurare a compoziției corporale, folosit foarte mult de oamenii de știință, dar și în medicină.

-o zonă pentru free-functional training dotată cu gantere și alte instrumente necesare.

-Trugge, sistem inteligent de apă filtrată cu IQ Touch Sceen, având diferite variante de apă: plată, rece sau la temperatura camerei.

Accesul la toate acestea este posibil cu ajutorul unei singure brățări, într-un mod UȘOR, RAPID ȘI COMOD

De ce sa alegi My Motric?

  • Sănătatea și nevoile personale ale membrilor noștri reprezintă prioritatea nr. 1 pentru noi.
  • Prin intermediul personalului nostru calificat, veți experimenta o altă abordare în ceea ce înseamnă calitatea serviciilor de fitness și wellness.
  • Atenție deosebită din partea specialiștilor noștri în sport și kinetoterapie.
  • Antrenamente eficiente într-un timp redus, abordare holistică, cu ajutorul unei aparaturi high tech de ultimă generație.
  • Avem o colaborare strânsă cu medici ortopezi și fizioterapeuți, cu care ne consultăm de câte ori este nevoie.
  • Programele noastre individuale sunt orientate spre sănătate chiar și atunci când vorbim de performanță.
  • Consultație și programe de Nutriție.
  • Antrenamente într-o atmosferă plăcută, și exclusivistă, cu acces ușor și rapid la toate facilitățile clubului prin intermediul unei brățări.
  • Suntem singurul club din România care oferă această tehnologie cutting-edge de antrenament.
Gym 95%
Terapie 90%
Performanță 95%
Tehnologie 100%