Alexandru Măzăreanu

Alexandru Măzăreanu

GYM trainer

Alexandru Măzăreanu este absolvent  al facultăților de Educație Fizică și Sport și Kinetoterapie din cadrul UNEFS  și a avut întodeauna ca și motto ideea conform căreia autodepășirea este cheia cheia succesului.

Premisa de la care a plecat întotdeauna se regăsește în principiile de bază ale osteopatiei este aceea că “organismul uman reprezinta un întreg, în care toate organele și sistemele sunt interdependente“. De aceea, în anul 2016 a început participarea la cursuri de osteopatie structurală oferite de OMT Londra unde a obținut certificări în osteopatie structurală, iar in prezent participă la cursurile London College of Osteopathy and Health Sciences (LCO) Canada.

De la osteopați cu experiență (Peter King, Jimmy Michael, Giles Gyer, Marie-Laure Osty, Gianluca Ceino) a descoperit ce înseamnă cu adevărat această metodă de diagnoză și tratament, precum și importanța tehncii pentru îndepartarea disfuncțiilor structurilor craniului, coloanei, coastelor, bazinului, sacrului, articulatiilor, aparatului musculo-ligamentar si fascial.

Pentru că perfecționarea trebuie să fie continuă și pentru că un tratament complet și eficient al unei afecțiuni reprezintă de multe ori o combinație a mai multor științe și tehnici, în anul 2018 a decis să aprofundeze în cadrul DGS Academy tehnicile de mobilizare a nervilor periferici și a punctelor trigger. Dacă inițierea a fost realizată sub instruirea prof. dr Robert Donatelli, partea de aprofundare în cadrul DGS Academy l-a condus la absolvirea tuturor modulelor si la obtinerea certificarii internationale in domeniu, fiind primul terapeut din Romania care beneficiaza de acest titlu.

Thomas Mann spunea că “și durerea are hotarele ei”. Alex vă invita la sedințele sale de terapie pentru a pune punct durerilor care v-au acaparat viața de zi cu zi.

Book your session with Alexandru