Liora Zytcer

Group Fitness Trainer

“Imi place sa petrec timp cu familia, prietenii si oamenii dragi mie. Ma bucur atunci cand oamenii de la clasele mele se simt bine si cresc, invata. Am un catel si o pisica, imi plac animalele in general. Imi place sa cunosc oameni noi si sa le daruiesc din ce am si stiu.”

Cu o lunga si impresionanta cariera de 20 de ani in industria fitness-ului si a dansului, Liora Zytcer a ales sa se stabileasca si sa profeseze in Romania atat datorita potentialului pietei, cat si pentru ca a considerat ca experienta si expertiza obtinute in tara sa natala, Israel, pot fi utile si valoroase. Datorita talentului sau, Liora a reusit sa se impuna ca un nume respectat in industria fitness-ului din Romania, atat prin programele de fitness si antrenament dezvoltate in salile in care activeaza, sau prezentate la conventii si evenimente sportive, cat si prin aparitia sa la TV, cu un program care se bucura de un mare succes si o audienta impresionanta in randul telespectatorilor.

La vârsta de 16 ani Liora a început să predea dans si aerobic iar la 21 de ani a terminat serviciul militar ca ofițer și și-a deschis propriul studio de dans și gym în Haifa. A terminat facultatea de sport, specializarea aerobic şi toning și a obținut ulterior foarte multe certificări pentru fitness de grup. Are în același timp specializare în artă şi master în Project Management.

Motto-ul Liorei este: „ zâmbeşti”.

Book your session with Liora