Teodora Haidu

Group Fitness Trainer

Instructor de Hatha Yoga ,Terapeut holistic, practician Theta Healing și Time-line healing.

TEODORA HAIDU, 36 de ani, practician yoga de 6 ani, predau yoga de 2 ani.

Îmi place să mă joc, să dansez, să mă exprim liber, să creez și să ghidez copiii și oamenii în evoluția lor, cu zâmbet, iubire necondiționată, o privire pozitivă asupra lucrurilor și accentul pe iubirea de sine, încrederea în sine și forțele proprii!

Cuvinte ce ma ghideaza : Zâmbește, Iubește, Dăruiește, Primește

Instructor de yoga pentru copii (acreditat Yoga Alliance), instructor hatha yoga pentru adulți (acreditat Yoga Alliance), iubitoare de frumos, de natură și de viață!

Clasele de Hatha Yoga pe care le susțin îmbină aromoterapia, conștientizarea corpului, relaxarea minții, tehnici de respirație împreună cu asane (posturi). Toate cele de mai sus ne susțin în a elibera tensiunile și a elimina stresul atat mental cât și cel muscular.

În general o clasă conține încălzire, salutul soarelui, asane (posturi), pranayama (tehnici de respirație), shavasana (tehnica de relaxare profundă). De cele mai multe ori folosesc și sunetul (boluri tibetane, clopoței tibetani) pentru a ne ajuta într-o relaxare mai profundă. Iar din când în când presărăm cu afirmații pozitive și posturi amuzante pentru a lăsa zâmbetul interior și starea de bine să iasă la suprafață.

Susțin sesiuni individuale de ghidare si de regăsire a sinelui și a stării de bine și de fericire interioara necondiționată, masaj energetic + de relaxare, meditații ghidate, curățări energetice de spatiu și pentru persoane.

Zâmbește, Iubește, Dăruiește, Primește.

O zi binecuvântată să avem!

Book your session with Teodora

Call Now Button