Five

FIVE este terapeutul tău!

Cu acest sistem de exerciții, întregul corp este întins și antrenat împotriva obiceiurilor sale. Când vorbim despre „obiceiurile sale”, vorbim despre modul în care corpul nostru simte, arată și funcționează în această lume modernă, în care pentru a ne adapta, corpul nostru este supus unor „tratamente” nenaturale. Petrecem foarte mult timp așezați, aplecați, îndoiți și în poziții nefirești.

Pe baza rezultatelor științifice, a fost demonstrat că sistemul de exerciții al metodei FIVE ne poate reda bunăstarea fizică, ne readuce în poziție verticală, îmbunătățește activitatea musculară și mobilitatea articulațiilor, ameliorează sau chiar duce la dispariția anumitor probleme ale spatelui.

Poate fi o măsură de reabilitare și preventivă pentru toate grupele de varstă. Pentru noi, FIVE este un fel de igienă corporală, cum ar fi perierea dinților, care trebuie făcută mereu pentru a avea o sănătate optimă cât mai mult timp.

Dacă veți utiliza sistemul FIVE într-un ritm intensiv, nu numai pentru întreținere sau pentru prevenție, el poate influența întregul sistem muscular. Combinând FIVE cu un antrenament inteligent de forță și rezistență musculară, veți obține o dezvoltare incredibilă la nivel de performanță a corpului uman.