InBody

Lansată la jumătatea anilor ’90, compania InBody și-a propus să depășească standardele de măsurare a sănătății bazată pe simpla evaluare a greutății și înălțimii. Misiunea companiei, încă de la început, a fost aceea de a oferi o înțelegere exactă a compoziției corpului dumneavoastră.

Focalizarea numai asupra pierderii în greutate nu este suficientă. InBody impune înțelegerea importanței pierderii de grăsime și a câștigului de mușchi.

Foaia cu rezultatele testelor InBody a fost concepută special pentru a vă oferi cele mai bune și forme personalizate de ajustare a dietei și exercițiilor, astfel încât acestea să funcționeze specific nevoilor dumneavoastră.

Încă de la înființarea companiei, din 1996, produsele de testare InBody au adus publicului larg măsurarea și analizarea impedanței bioelectrice multi-frecvențe segmentare (DSM-BIA) și un sistem electrod tactil cu opt puncte pentru măsurarea compoziției corporale a unui individ.

Cu rezultate validate încă din anul 2000, de către FDA-ul american, o agenție guvernamentală din domeniul medical, InBody a dovedit că este lider mondial în cercetarea și analizarea sănătății corporale.

Lansat în 2014, InBody770 este un analizor de compoziție corporală ce primește un an mai târziu “iF DESIGN AWARD”, iar compania este premiata de către Camera de Comerț din Los Angeles în timpul Săptămânii Mondiale a Comerțului.

Încrederea tuturor vine din faptul că InBody770 este un analizator corporal care se bazează pe patru piloni ai tehnologiei pentru a obține rezultate rapide și precise.

Acești piloni vă permit să aveți încredere că rezultatele reflectă sănătatea dvs. interioară reală:

1 – MĂSURAREA SEGMENTARĂ DIRECTĂ (MSD)

Măsurarea segmentară directă (MSD) măsoară separat apă, masa musculară și masa de grăsime în cele cinci segmente ale corpului: brațul drept, brațul stâng, piciorul drept, piciorul stâng și trunchiul. Prin măsurarea separată a fiecărui segment al corpului, InBody oferă o analiză aprofundată a bilanțului muscular și a lichidului corporal al individului în fiecare segment independent. Identificarea distribuției masei slabe și a celei grase a pacientului permite o mai bună evaluare a riscurilor pentru sănătate, în timp ce parametrii ECW / TBW sunt folosiți pentru identificarea inflamațiilor sistemice sau localizate, rezultate din accidentări, probleme de sănătate încă neștiute sau complicații chirurgicale.

2 – FRECVENȚE MULTIPLE

Dispozitivele InBody utilizează frecvențe multiple pentru o măsurare mult mai precisă și profundă a apei corpului comparativ cu metodele utilizate în mod obișnuit, care măsoară doar modificări ale greutății. Aceste frecvențe înalte și joase măsoară atât apa intracelulară, cât și cea extracelulară, rezultând în măsurători precise ale fiecărui compartiment de apă din corp. Datorită acestor măsurători ale lichidului corporal, InBody poate fi utilizat pentru a identifica dezechilibrele de fluid sau retenția de apă care rezultă din inflamații sau accidentări, precum și pentru a monitoriza modificările rezultate în urma efectuării unui program de exerciții fizice sau de recuperare.

3- OPT PUNCTE SENZORIALE TACTILE

InBody utilizează o metodă cu opt puncte sezoriale tactile pentru a se asigura că măsuratorile încep întotdeauna în același loc de fiecare dată când se repetă testul.

4 – FĂRĂ ESTIMĂRI EMPIRICE

InBody nu se bazează pe estimări empirice bazate pe varstă, sex sau etnie pentru a prezice rezultatele. Cu un nivel ridicat de acuratețe și precizie realizat cu ajutorul progreselor tehnologice avansate, InBody elimină ipotezele asociate populației atunci când determină compoziția corpului pentru a se asigura că rezultatele se bazează exclusiv pe individ.