Ștefan Tilinca

GYM trainer

Dupa ce a terminat facultatea de Drept si a profesat un an in domniul juridic, si-a dat seama ca urmase drumul gresit, dandu-si demisia din corporatia unde lucra si incepand sa isi urmeze pasiunea care l-a urmarit in tot acest timp. Nu era facut pentru munca de birou, asa ca a ales, sa inceapa o cariera in Fitness&Wellness, urmand Cursul de Personal Trainer. Experienta culturala pe care a avut in SUA, l-a facut sa realizeze importanta unui stil de viata sanatos si activ. Din acest motiv, pentru a transmite cunosintele lui si a deschide noi orizonturi, acesta a urmat si cursul Train the Trainers, pentru a impartasii mai departe beneficiile unui stil de viata sanatos si activ cat si pentru a forma alti instrutori fitness.

Lucrurile care ma implinesc si imi aduc bucurie sunt oamenii, natura si calatoriile unde descopar lumea in cea mai reala forma a sa.

Pasionat de sport si de un stil de viata sanatos, imi doresc sa impartasesc cunostintele mele cat mai multor oameni si sa ii ajut sa-si schimbe stilul de viata incat sa ajunga in cea mai buna forma a lor. Deoarece sanatatea pentru mine este cea mai imporanta, imi place sa combin antrenamentele la sala cu o alimentatie echilibrata, pentru a nu invata doar sa ne miscam ci si cum sa ne alimentam corect.

Iubesc sa vad oamenii fericiti dupa ce si-au indreptat postura si au recapatat mobilitate, conditie fizica si au scapat de kilogramele in plus. Aceasta este motivatia mea primara si de aici ma incarc cu energia potrivita, dezvoltandu-mi cunostintele in domeniu si investind constant in educatia mea.

Book your session with Ștefan