Fitness Training

FITNESS PENTRU TOATE VÂRSTELE

Un program echilibrat, cu obiective bine stabilite este un factor important în atingerea sau menținerea calității vieții la orice vârstă.

Conceptul nostru de antrenament modern, orientat catre sănătate vă oferă o combinație unică de forme de mișcare interconectate și complementare. Echipamentele de ultimă generație și antrenamentele inovatoare vă permit să creați un program bazat pe dovezi științifice, un antrenament de fitness multi-dimensional adaptat la nevoile dvs., astfel încât să vă asigurați succesul în obținerea obiectivelor propuse.

Oferta noastră exclusivistă include atât pregătirea pe aparate pentru tonifiere, forță și rezistență, cât și antrenamente cu abordare medicală și holistică, și antrenamente funcționale și de fitness general. Fie că doriți să vă îmbunătățiți starea de sănătate sau nivelul de pregatire, doriți să lucrați la partea estetică sau doar doriți să vă antrenați printre oameni care au obiective similare cu ale dvs., MyMotric este locul unde le găsiți pe toate. O combinație armonioasă între forță și rezistență este cea mai bună modalitate de a controla stresul vieții de zi cu zi și de a vă bucura de fiecare moment.

La MyMotric găsiti ambientul ideal în care este pur și simplu o plăcere să vă ocupați de propria dvs. persoană: echipamente și concepte de ultimă generație, coaching specializat și terapeuți.

Vă dezvoltăm planul personal de fitness astfel încât să corespundă obiectivelor propuse, stării dvs. de moment și timpului disponibil; în plus, luăm în considerare preferințele dvs. în materie de exerciții și aparate. Ca rezultat, beneficiați de un program de antrenament variat și echilibrat care să vă țină interesați, fericiti și motivați pe termen lung în timp ce obiectivele dvs. rămân întotdeauna în prim-plan.

MILON CIRCUIT TRAINING

FITNESS PENTRU TOATE VARSTELE Un program echilibrat, cu obiective bine stabilite…

CARDIO TRAINING

SPOREȘTE EFICIENȚA FIZICĂ ȘI MENTALĂ Antrenamentul cardio moderat joacă un rol…

ANTRENAMENT FUNCŢIONAL

În zona liberă de antrenament aveți posibilitatea de a efectua antrenamente…

ANTRENOR PERSONAL

Dacă sunteți genul de persoană care vrea să își exploreze mai…

ANTRENAMENT DE PERFORMANȚĂ

Specificitatea antrenamentului este, fără îndoială, accentul în cadrul unui program de…