Wellness

Bunăstare și dinamism pentru mai târziu!

Pentru a vă îmbunătăți starea de sănătate și pentru a o menține cât mai mult timp posibil, prevenția în sensul exercitării periodice a efortului fizic și a efortului asupra mușchilor și articulațiilor este esențială. Interacțiunea armonioasă dintre acestea asigură în primul rând mobilitatea organismului, ceea ce îi permite să se miște cât mai bine. Și numai atunci când mușchii lucrează în mod continuu și sunt stimulați prin exercițiu regulat, ei își pot îndeplini în siguranță funcțiile necesare când atingem o vârsta mai înaintată. Articulațiile trebuie să fie în mod regulat mișcate si activate pentru a rămâne sănătoase.

Tulburările caracteristice unei vârste mai înaintate, cum ar fi durerile de spate, problemele articulare, osteoporoza sau osteoartrita pot fi prevenite în mod eficient printr-un antrenament regulat. Ajutați-vă corpul prin construirea unui corset de protecție format din mușchi, antrenați-vă și protejați-vă articulațiile, păstrați bucuria de a exersa și a vă mișca și încetiniți procesul de îmbătrânire. Cu ajutorul tehnologiei și aparaturii noastre moderne și extrem de eficiente, puteți contracara efectiv problemele posturale existente cauzate de mușchii slăbiți, de lipsa de flexibilitate și coordonare și de dezechilibrele musculare.

Exersând în condiții de siguranță puteți contracara supraîncărcarea sistemului musculo-scheletic și stresul din viața de zi cu zi. Astfel puteți descoperi un stil de viață sănătos, ale cărui beneficii se fac simțite în fiecare zi.

SPATE SĂNĂTOS

Mușchii spatelui au o importanță esențială pentru stabilizarea și mobilitatea coloanei…

NUTRIŢIE

Pe lângă un stil de viată activ și sportiv, felul în…

PENTRU SENIORI

Se spune că „bătrânețea nu este frumoasă”, însă la MyMotric, spunem…

InBody 770

De câte ori nu v-ați urcat pe cântar și v-ați fi…

CORPORATE WELLNESS

MyMotric vă oferă cel mai bun context pentru a oferi angajaților…