Svetlana Burashnikova

Group Fitness Trainer

Sport has always been part of my life. Since childhood I have loved sport activities, spending a lot of time running and playing all kinds of games involving movement and skill. Over time I have been in touch with different sports such as: martial arts, gymnastics and dance. Even then, sport taught me to be ambitious, competitive, to find that inner balance.

I am an energetic, positive, motivated person who has self-confidence. A person who is not afraid of changes, to whom I adapt quite easily. I am a person with a well-developed team spirit.

I like people in general and love to see joy in their eyes when they see the results.

I like outdoor activity (mountain walking, cycling, tennis, skiing, skating, etc.).

I love reading, cinema, going out with friends. I consider myself a communicative person.

Through my job, I want to convey to people the state of well-being, motivation and pleasure of exercising / sports! I strongly believe that anyone can achieve their goal with care and patience and I like to motivate the people I work with and encourage them not to give up on their dream!

“And YES! I firmly believe that MOVEMENT can change your life!” – says our colleague who managed to achieve this.

Motto: POSITIVE thoughts in the HEALTHY body! It’s where you’ll live your whole life. Let your smile change the world… Smile, be active and live.

 

Certifications:

  • Spiru Haret University, Faculty of Physical Education and Sports, specialty Kinetotherapist, promotion 2016 – 2019
  • Body Art Structure refresher course with Robert Steinbacher
  • Body Art Dynamic course with Julia Przybilka
  • Level III Body Art course with Simona Niste
  • Level II Body Art Course with Simona Niste
  • Level I Body Art course with Simona Niste
  • Romanian-American University, Faculty of Management and Marketing, specialty Management
  • Federation “Sport for All”, personal trainer course University of Physical Education and Sports, St. Petersburg
Check out our google reviews
Angela MariaAngela Maria
15:00 04 Nov 23
Locatie curata, aerisita, aparate performante, clase pentru oricine, personal amabil. 👍
Theodor MoldoveanuTheodor Moldoveanu
08:33 15 Oct 23
Sala de sport foarte curata si moderna. Nu este unul dintre cele mai spațioase dintre ele din București, dar nici nu este prea aglomerat. Au mai mult decât suficiente mașini/greutăți pentru tot ce aveți nevoie.
Marius StancuMarius Stancu
16:02 04 Sep 23
O sală extraordinară, modernă, cu aparate foarte performante. Tot personalul de nota 10, sală de karate este excepțională iar senseii adevărați profesioniști, tineri și cu foarte mult bun-simț! Bravo my motric și karate kid !
Magda TurcanMagda Turcan
13:29 05 Aug 23
O sala cu antrenori profesioniști și dedicați. Un loc deosebit ce îl recomand din inima..
Bogdan ConstantinBogdan Constantin
21:52 27 May 23
O sala moderna cu aparate noi, performante si extrem de facile pentru persoanele ce sunt la inceput de drum.Punctul forte al salii este circuitul milonizer format din 8 aparate inteligente ce se configureaza automat dupa postura si greutatea ideala pentru obiectivul pe care il doresti: slabire sau masa musculara. Sala este foarte curata, permanent dezinfectata, personalul este amabil si intotdeauna prezent.Au inclusiv aparate de kinetoterapie dar pe care nu le-am folosit niciodata pentru ca nu stiu cum si trainerii isi ofera sprijinul doar contracost.Puncte negative: spatiul este mic, abia gaseam loc sa fac exercitii cu gantere sau bara pt biceps. La ore de varf e cam greu sa gasesc loc liber la aparate.Nu au banca scott pt biceps, doar 1 aparat pe care nu il foloseste aproape nimeni pt ca este ciudat si nici circuitul milonizer nu are aparat pt biceps.Nu mi se pare suficient de aerisita sala, desi se pot rabata ferestrele.Muzica e aproape mereu aiurea, rareori am gasit muzica buna pentru antrenament.Pretul mie mi se pare mult prea mare 284 lei/ luna. Am inceput cu 230 pe luna (pret disponibil prin platforma bennefit) si au refuzat sa imi reinnoiasca abonamentul la acelas pret.Circuitul milonizer e cam ciudat deoarece nu poti creste greutatea treptat si esti fortat sa incepi cu greutatea maxima pe care o poti suporta.
Liuba GreceaLiuba Grecea
18:16 18 Apr 23
O sală de gym care are că punct forte sistemul Millon (aparate care se reglează singură în funcție de forma în care ești și de caracteristicele corpului tău, în așa fel încât să poți progresa super particularizat, fără să îți bați capul de cum să reglezi tu aparatele), combinate cu câteva aparate Five-konzept pentru stretching. În rest, aparate obișnuite și o sală pentru ore de grup.Curat, civilizat, recomand.
Ana TAna T
18:17 26 Jul 20
Sala este impecabila, super curata, are aparate de ultima generatie si preferatul meu, conceptul de circuit pe aparatele ce se ajusteaza pe structura ta corporala. Cred ca acesta tehnologie va revolutiona antrenamentele de fitness
js_loader