Svetlana Burashnikova

Group Fitness Trainer

Sportul a făcut mereu parte din viaţa mea. Încă din copilarie mi-au placut activitaţile sportive, petrecându-mi mult timp alergând şi jucând tot felul de jocuri ce implicau mişcare și indemânare. De-a lungul timpului am cochetat cu diferite sporturi cum ar fi: artele marţiale, gimnastica și dansul. Încă de pe atunci sportul m-a invaţat sa fiu ambitioasă, competitivă, să imi găsesc acel echilibrul interior.

Sunt o persoană energică, pozitivă, motivată , care are încredere in sine . O persoană căreia nu îi este frica de schimbări, la care mă adaptez destul de usor. Sunt o persoană cu spirit de echipa bine dezvoltat.

Imi plac oamenii in general și iubesc să văd bucurie în ochii lor când văd rezultatele obținute.
Imi place activitatea in aer liber ( mersul pe munte. mersul pe bicicleta, tenis,ski, patinuaj,etc).
Imi place cititul, cinema, ieșitul cu prietenii. Ma consider o persoana comunicativă.

Prin meseria mea, îmi doresc să transmit oamenilor starea de bine, motivarea și plăcerea de a face mişcare/sport ! Cred cu tărie că oricine își poate atinge scopul cu grijă și răbdare iar mie îmi place să motivez oamenii cu care lucrez și să îi încurajez să nu renunțe la visul lor!

”Şi DA! Cred cu neclintire că MIŞCAREA îți poate schimba viața !” – spune colega noastră care a reușit să realizeze acest lucru.
Motto: Gânduri POZITIVE în corpul SĂNĂTOS! Este locul în care vei trai toată viaţa. Lasă zâmbetul tău să schimbe lumea… zâmbeşte, fii activ și trăieşte.

Certificări:

  • Universitatea Spiru Haret, facultatea Educație fizică și Sport, specialitatea Kinetoterapeut, promoție 2016 – 2019
  • Curs perfecționare Body Art Structure cu Robert Steinbacher
  • Curs Body Art Dynamic cu Julia Przybilka
  • Curs nivel III Body Art cu Simona Niste
  • Curs Nivel II Body Art cu Simona Niste
  • Curs nivel I Body Art cu Simona Niste
  • Universitatea Româno- Americana, facultatea Management și Marketing, specialitatea Management
  • Federația „Sportul pentru toți”, curs de antrenor personal Universitatea Educația fizica și Sport, Sankt Peterburg
Check out our google reviews
Angela MariaAngela Maria
15:00 04 Nov 23
Locatie curata, aerisita, aparate performante, clase pentru oricine, personal amabil. 👍
Theodor MoldoveanuTheodor Moldoveanu
08:33 15 Oct 23
Sala de sport foarte curata si moderna. Nu este unul dintre cele mai spațioase dintre ele din București, dar nici nu este prea aglomerat. Au mai mult decât suficiente mașini/greutăți pentru tot ce aveți nevoie.
Marius StancuMarius Stancu
16:02 04 Sep 23
O sală extraordinară, modernă, cu aparate foarte performante. Tot personalul de nota 10, sală de karate este excepțională iar senseii adevărați profesioniști, tineri și cu foarte mult bun-simț! Bravo my motric și karate kid !
Magda TurcanMagda Turcan
13:29 05 Aug 23
O sala cu antrenori profesioniști și dedicați. Un loc deosebit ce îl recomand din inima..
Bogdan ConstantinBogdan Constantin
21:52 27 May 23
O sala moderna cu aparate noi, performante si extrem de facile pentru persoanele ce sunt la inceput de drum.Punctul forte al salii este circuitul milonizer format din 8 aparate inteligente ce se configureaza automat dupa postura si greutatea ideala pentru obiectivul pe care il doresti: slabire sau masa musculara. Sala este foarte curata, permanent dezinfectata, personalul este amabil si intotdeauna prezent.Au inclusiv aparate de kinetoterapie dar pe care nu le-am folosit niciodata pentru ca nu stiu cum si trainerii isi ofera sprijinul doar contracost.Puncte negative: spatiul este mic, abia gaseam loc sa fac exercitii cu gantere sau bara pt biceps. La ore de varf e cam greu sa gasesc loc liber la aparate.Nu au banca scott pt biceps, doar 1 aparat pe care nu il foloseste aproape nimeni pt ca este ciudat si nici circuitul milonizer nu are aparat pt biceps.Nu mi se pare suficient de aerisita sala, desi se pot rabata ferestrele.Muzica e aproape mereu aiurea, rareori am gasit muzica buna pentru antrenament.Pretul mie mi se pare mult prea mare 284 lei/ luna. Am inceput cu 230 pe luna (pret disponibil prin platforma bennefit) si au refuzat sa imi reinnoiasca abonamentul la acelas pret.Circuitul milonizer e cam ciudat deoarece nu poti creste greutatea treptat si esti fortat sa incepi cu greutatea maxima pe care o poti suporta.
Liuba GreceaLiuba Grecea
18:16 18 Apr 23
O sală de gym care are că punct forte sistemul Millon (aparate care se reglează singură în funcție de forma în care ești și de caracteristicele corpului tău, în așa fel încât să poți progresa super particularizat, fără să îți bați capul de cum să reglezi tu aparatele), combinate cu câteva aparate Five-konzept pentru stretching. În rest, aparate obișnuite și o sală pentru ore de grup.Curat, civilizat, recomand.
Ana TAna T
18:17 26 Jul 20
Sala este impecabila, super curata, are aparate de ultima generatie si preferatul meu, conceptul de circuit pe aparatele ce se ajusteaza pe structura ta corporala. Cred ca acesta tehnologie va revolutiona antrenamentele de fitness
js_loader