Physical + Mental Movement + Kineto
Combined – As it should be, as it is.
Here and Now. Movement for a better self

Un antrenament adaptat în totalitate nevoilor și corpului tău. Credem în activitatea fizică realizată cu plăcere și în concordanță cu mișcările naturale ale organismului printr-un workout care te vindecă.

my body. my movement. my care.

Why Us

În încercarea de a ne remarca în industria fitnessului din România, credem în inițiativa noastră de crea o imagine plăcută a antrenamentelor din sălile de fitness. Bineînțeles, rezultatele mărețe nu se obțin fără muncă și efort susținut, însă #mymotric face lucrurile mai simple.

Tehnologia echipamentelor Milon și dedicarea profesioniștilor kinetoterpeuți oferă rezultate complexe și informații în detaliu despre nevoile organismului fiecărui client.

Aici și acum.

Trackingul se face în timp real. Până la finalul antrenamentului vei ști cum a reacționat corpul tău și de ce tip de mișcare ai nevoie.

Ce nu poți măsura, nu poți crește.

Antrenamentele și performanțele tale sunt monitorizate constant prin tehnologia de tracking.

Circuite cu maximum 12 persoane.

Chit că suntem mai mulți, avem grijă de fiecare în parte. Nu lăsăm pe nimeni în urmă!

Aparatura InBody contribuie la analiza detaliată a modului în care organismul răspunde la tipul de antrenament aplicat.

Vrem să creăm o comunitate puternică, și ne dorim ca tu să simți că faci parte din aceasta. Clasele organizate de traineri sunt de maximum 20 de persoane. Bucură-te de vibe-ul comunității și de energia întregii clase. Numărul restrâns de participanți la o sesiune de traning permite antrenorului să fie atent la fiecare cursant, să corecteze și să interacționeze cu fiecare postură pentru a oferi o experiență corectă și eficientă deopotrivă.

Don’t forget: it’s your self-care routine, your motric experience.

Our locations
Timpuri noi
Call Now Button