my moment. My movement. My choice

Get together. Get fit. Have fun with it.
Our Classes

Fitball

Avantajul major al acestei clase este antrenarea musculaturii scurte a scheletului alături de

grupele musculare mari: mingea este un support ”activ” și va solicita în mod continuu mușchii posturali obișnuindu-ne să menținem în permanență o poziție corectă a corpului. Aerul din minge va prelua 1/3 din greutatea corpului (amortizează), ceea ce duce la scăderea greutății exercitate asupra articulațiilor gleznei și genunchiului.
Înscrie-teDeja membru? Loghează-te

Yoga

Clasa se desfășoară într-un ritm lent, respirația este corelată cu mișcările corpului.

Exercițiile de respirație ajută la reglarea frecvenței cardiace și diminuează activitatea sistemului nervos central. Prin această echilibrare a respirației organismul se reglează și din punct de vedere hormonal. Efectele asupra mușchilor și articulațiilor sunt imediate și evidente: tonifiază musculatura, îmbunătățește flexilibitatea și activează fascia corpului. Ai nevoie de echilibru în viața ta? Yoga este soluția!
Înscrie-teDeja membru? Loghează-te

Postural Training

Clasa de postural se adreseaza tuturor persoanelor, sedentari şi activi deopotrivă.

Vom lucra tehnici de respiraţie, exerciţii active cu segmentele corpului si tehnici de stretching. Vom lucra cu corpul si mintea participanţilor care trebuie sa aducă cu ei doar atenţia. Clasa de postural lucrează pe propriocepţie şi ȋşi propune să creeze coerenţă ȋntre minte şi corp.
Înscrie-te Deja membru? Loghează-te

Total Body Workout

Dacă vrei să îți întărești forța, să pierzi semnificativ masă adipoasă și să atragi mai multe priviri

ca de obicei, cu siguranță vei alege antrenamentele Total Body! Clasele și antrenorii noștri te vor determina să lucrezi toate grupele de mușchi în aceeași zi. Nu ești sigur dacă joia este zi de biceps sau de picioare? La Total Body le facem pe amândouă… și ceva în plus.
Înscrie-te Deja membru? Loghează-te

Interval Training

Este un antrenament intens și foarte eficient în cadrul căruia participanții își pun

la încercare limitele. Fiind un antrenament cardio, se ard multe calorii într-un timp scurt, avantajul constând în faptul că nu se arde masă musculară. Antrenamentele vizează tonifierea întregului corp și structura clasei se bazează pe circuite. O oră include 7-8 circuite în care fiecare circuit este compus din 8 runde active (de 20 de secunde) și o pauză între ele (10 secunde) având între circuite o pauză mare de 1 minut în care participanții clasei revin la parametrii cardio-respiratori normali. Ce-i drept, nu este timp de plictiseală!
Înscrie-teDeja membru? Loghează-te

Zumba

Clasa unde pe primul loc este distracția. Dansul este principalul “exercițiu”

– sunt combinate diverse stiluri de dans cu mișcări de aerobic clasic. Întâlnim stiluri precum: salsa, bachata, merengue, reggaeton, hip-hop și flamenco. Ești pregătit să înveți câteva coregrafii noi?
Înscrie-te Deja membru? Loghează-te

Group PT

Group PT – Unde-s mulți, energia crește. Ia-ți prietenii și vino la o sesiune de grup!

– sunt combinate diverse stiluri de dans cu mișcări de aerobic clasic. Întâlnim stiluri precum: salsa, bachata, merengue, reggaeton, hip-hop și flamenco. Ești pregătit să înveți câteva coregrafii noi?
Înscrie-te Deja membru? Loghează-te

Pilates

Conștientizarea corpului. “Nu contează ce faci, contează cum faci!” este motto-ul

definitoriu în această clasă. Se lucrează în picioare cât și pe saltea. Pe lângă corectarea posturii, acest concept ne învață cum să respirăm sistematic, conștient și eficient. Structura clasei diferă în funcție de instructor dar sunt respectate regulile de bază ale acestei metode.
Înscrie-teDeja membru? Loghează-te

Aerobic

Stimulează creșterea ritmului cardiac și al respiratiei într-un mod plăcut și sustenabil

pentru o ședință în sala de fitness. La sfârșitul antrenamentului nu rămâi fără suflu, ci pleci încărcat cu energie!
Înscrie-te Deja membru? Loghează-te

Steel Training

Antrenamentele Steel sunt epitomul antrenamentului funcțional.

Antrenamentul îmbunătățește performanțele sportive ca niciun alt instrument de fitness.
Înscrie-te Deja membru? Loghează-te
Got your interest?

Dacă ești deja membru, rezervă-ți locul la clasele de săptămâna asta și hai să simți energia #mymotric !

Încă nu ești membru? Nu e timpul pierdut! Vezi tipurile de antrenament pe care ți le punem la dispoziție!

Classes Timetable
Meet our team

Începe un stil de viață potrivit ție, cu antrenamente personalizate și o echipă de profesioniști gata să te susțină.

Clients Feedback

Nu ne place să vorbim foarte mult despre noi, însă clienții noștri au câte ceva de transmis.

Contact us

Find out more about #mymotric experience

  Check out our google reviews
  Angela MariaAngela Maria
  15:00 04 Nov 23
  Locatie curata, aerisita, aparate performante, clase pentru oricine, personal amabil. 👍
  Theodor MoldoveanuTheodor Moldoveanu
  08:33 15 Oct 23
  Sala de sport foarte curata si moderna. Nu este unul dintre cele mai spațioase dintre ele din București, dar nici nu este prea aglomerat. Au mai mult decât suficiente mașini/greutăți pentru tot ce aveți nevoie.
  Marius StancuMarius Stancu
  16:02 04 Sep 23
  O sală extraordinară, modernă, cu aparate foarte performante. Tot personalul de nota 10, sală de karate este excepțională iar senseii adevărați profesioniști, tineri și cu foarte mult bun-simț! Bravo my motric și karate kid !
  Magda TurcanMagda Turcan
  13:29 05 Aug 23
  O sala cu antrenori profesioniști și dedicați. Un loc deosebit ce îl recomand din inima..
  Bogdan ConstantinBogdan Constantin
  21:52 27 May 23
  O sala moderna cu aparate noi, performante si extrem de facile pentru persoanele ce sunt la inceput de drum.Punctul forte al salii este circuitul milonizer format din 8 aparate inteligente ce se configureaza automat dupa postura si greutatea ideala pentru obiectivul pe care il doresti: slabire sau masa musculara. Sala este foarte curata, permanent dezinfectata, personalul este amabil si intotdeauna prezent.Au inclusiv aparate de kinetoterapie dar pe care nu le-am folosit niciodata pentru ca nu stiu cum si trainerii isi ofera sprijinul doar contracost.Puncte negative: spatiul este mic, abia gaseam loc sa fac exercitii cu gantere sau bara pt biceps. La ore de varf e cam greu sa gasesc loc liber la aparate.Nu au banca scott pt biceps, doar 1 aparat pe care nu il foloseste aproape nimeni pt ca este ciudat si nici circuitul milonizer nu are aparat pt biceps.Nu mi se pare suficient de aerisita sala, desi se pot rabata ferestrele.Muzica e aproape mereu aiurea, rareori am gasit muzica buna pentru antrenament.Pretul mie mi se pare mult prea mare 284 lei/ luna. Am inceput cu 230 pe luna (pret disponibil prin platforma bennefit) si au refuzat sa imi reinnoiasca abonamentul la acelas pret.Circuitul milonizer e cam ciudat deoarece nu poti creste greutatea treptat si esti fortat sa incepi cu greutatea maxima pe care o poti suporta.
  Liuba GreceaLiuba Grecea
  18:16 18 Apr 23
  O sală de gym care are că punct forte sistemul Millon (aparate care se reglează singură în funcție de forma în care ești și de caracteristicele corpului tău, în așa fel încât să poți progresa super particularizat, fără să îți bați capul de cum să reglezi tu aparatele), combinate cu câteva aparate Five-konzept pentru stretching. În rest, aparate obișnuite și o sală pentru ore de grup.Curat, civilizat, recomand.
  Ana TAna T
  18:17 26 Jul 20
  Sala este impecabila, super curata, are aparate de ultima generatie si preferatul meu, conceptul de circuit pe aparatele ce se ajusteaza pe structura ta corporala. Cred ca acesta tehnologie va revolutiona antrenamentele de fitness
  js_loader