my body. My movement. My choice

Experience the here and now
Am investit într-o echipă de profesioniști, traineri specializați în kinetoterapie care să ofere soluții personalizate și de ansamblu. Credem și investim în oameni, necondiționat. Îți punem la dispoziție atât servicii de fitness/estetică, cât și antrenamente ce țin de sănătate și recuperare
Welcome to #mymotric!
No weights, no waiting time.

Antrenamentele Milon îți oferă exact ce ai nevoie – te bucuri de exerciții productive, eficiente și mai ales, pe placul tău! Indiferent dacă obiectivul este rezistență, forță sau o combinație a celor două, antrenamentul în circuitul Milon oferă cele mai bune condiții pentru o pregătire eficientă datorită aparaturii high-tech.

Inbody

De ce să ne alegi

Simpla evaluare a sănătății pe baza a doar doi indici, greutate și înălțime este o tehnică învechită. În prezent folosim aparatele marca InBody care impun înțelegerea masei corporale și cum funcționează organismul. Rezultatele testelor oferă informații esențiale pentru a putea obține forme personalizate de ajustare a dietei și exercițiilor. Tu ești prioritatea noastră și unul dintre obiectivele #mymotric este de a-ți oferi cea mai bună experiență atât de fitness, cât și de wellness, în același timp!

  • Testare în 60 de secunde – măsurare rapidă a masei musculare, a procentului de grăsime și a celui de apă, în mai puțin de 1 minut, fără niciun disconfort.
  • Fără estimări empirice – rapoartele InBody nu relevă date empirice.
  • Cloud Software – accesarea imediată a informațiilor despre fiecare client în baza de date proprie InBody

A Măsurarea Segmentară Directă (MSD)

Măsurarea Segmentară Directă (MSD) măsoară separat apa, masa musculară și masa de grăsime în cele cinci segmente ale corpului: brațul drept, brațul stâng, piciorul drept, piciorul stâng și trunchiul. InBody oferă o analiză aprofundată a bilanțului muscular și a lichidului corporal în fiecare segment independent. Identificarea distribuției de mase permite o mai bună evaluare a riscurilor pentru sănătate, în timp ce parametrii ECW / TBW sunt folosiți pentru identificarea inflamațiilor sistemice sau localizate, rezultate din accidentări, probleme de sănătate încă neidentificate sau eventuale complicații chirurgicale.

B Frecvențe Multiple

Dispozitivele InBody utilizează frecvențe multiple pentru o măsurare precisă și profundă a apei corpului. Aceste frecvențe înalte și joase măsoară apa intracelulară și extracelulară, rezultând în măsurători exacte ale fiecărui compartiment de apă din corp. Datorită acestor date exacte, InBody poate fi utilizat pentru a identifica dezechilibrele de fluid sau retenția de apă care rezultă din inflamații sau accidentări, precum și pentru a monitoriza modificările rezultate în urma efectuării unui program de exerciții fizice sau de recuperare.

D Fără Estimări Empirice

Evaluările InBody nu au la bază estimări empirice raportate la vârstă, sex sau etnie. Progresele tehnologice avansate oferă un nivel ridicat de acuratețe și precizie – când determină compoziția corpului, InBody elimină ipotezele asociate populației și se asigură că rezultatele se bazează exclusiv pe individ.

C 8 Puncte Senzoriale Tactile

Măsuratorile încep întotdeauna în același loc, de fiecare dată când se repetă testul.
Five advantages – stretching

Stretch smart, not hard

Stretchingul reprezintă elementul cheie în optimizarea rezultatelor efortului fizic susținut. Avem tendința de a crea obiceiuri nesănătoase, de a obișnui corpul să adopte o postură nenaturală, de cele mai multe ori greșită.

Sistemul de exerciții al metodei Five își propune să corecteze poziția corporală, și astfel să îmbunătățească activitatea musculară și mobilitatea articulațiilor, ameliorând sau ducând la dispariția durerilor de spate.

Avantajul Five? Este un tip de antrenament pe care trainerii #mymotric îl pot personaliza pentru fiecare categorie de vârstă, fiind o măsură de reabilitare, cât și preventivă. Forma ta fizică va fi exponențial îmbunătățită prin introducerea stretching-ului în rutina ta de antrenament.

Sfaturi și antrenamente personalizate găsești tot timpul la super antrenorii noștri. Nu ezita să ceri un sfat!

Evolve your movement. Invest in your strength

Primii pași sunt cei mai dificili, însă nu te lăsăm să îi faci singur. Spune-ne obiectivul tău și vom găsi cele mai bune opțiuni de antrenament. La ce rezultate să te aștepți?

  • Îmbunătățirea mobilității. Articulațiile nu ar trebui să-ți mai facă probleme.
  • Diminuarea durerii. O poziție corectă a corpului face ca durerile de spate să dispară.
  • Creșterea stării de bine. Un corp sănătos va face minuni.
  • Efort susținut. … și nu mai mult decât e nevoie. Suntem eficienți. Nu ai uitat, nu?

Get fit. Have fun with it

Meet our team

Începe un stil de viață potrivit ție, cu antrenamente personalizate și o echipă de profesioniști gata să te susțină.

Clients Feedback

Nu ne place să vorbim foarte mult despre noi, însă clienții noștri au câte ceva de transmis.

Contact us

Find out more about #mymotric experience