Experience the here and now

Am investit într-o echipă de profesioniști, traineri specializați în kinetoterapie care să ofere soluții personalizate și de ansamblu. Credem și investim în oameni, necondiționat. Îți punem la dispoziție atât servicii de fitness/estetică, cât și antrenamente ce țin de sănătate și recuperare

Welcome to #mymotric!

Bine ai venit la noi!

Vei avea un antrenor personalizat din prima zi, unul care va ține evidența evoluției și nevoilor corpului tău în materie de antrenament. Brățara de check-in și check-out îți va fi ghid pe toată perioada petrecută în sălile noastre de sport. Aceasta va fi în permanență actualizată și monitorizată de specialiștii noștri cu tipuri de antrenament personalizate, potrivite ție!

Vrem să te cunoaștem mai bine iar cu #milonizer beneficiezi de o testare a mobilității.

Pentru a înțelege întocmai cum funcționează corpul tău și care sunt tipurile de exerciții care se pliază cel mai bine pe modul în care lucrează organismul tău și pe așteptările pe care le ai, măsurăm parametrii în care funcționezi cel mai bine și adaptăm workout-ul într-un mod plăcut și util ție.

După antrenamente dificile, vrem să mergi acasă plin de energie, și în niciun caz lipsit de aceasta!

În faza incipientă, vei face un circuit trecând prin fiecare aparat împreună cu specialiștii noștri.

În funcție de rezultate, îți vom indica exact de câte minute de antrenament ai nevoie, greutatea ideală a aparatelor și poziția corpului și numărul de km de parcurs cu bicicleta astfel încât să beneficiezi de un workout personalizat

PS: Nici nu trebuie să îți indicăm, aparatele noastre se reglează singure.

Tu ești unic, iar antrenorii noștri știu asta. La #mymotric ai nevoie doar de voință. De stabilirea tipului de antrenament potrivit și de redarea stării de bine promitem că ne ocupăm noi. Îți punem la dipoziție două tipuri de antrenamente:

Personal training

Antrenorul personal te va ajuta să atingi anumite obiective de fitness, incluzând, însă fără a limita, pierderea în greutate, antrenament de forță, tonifiere sau managementul general al sănătății. Nevoile de fitness pot fi extrem de diferite, astfel încât antrenorii noștri sunt numai ochi, urechi și… suport necondiționat beneficiilor pe care le pot aduce ție prin antrenamente personalizate.

Group training

Antrenamentele de grup sunt diverse, complexe, pline de voie bună și… te pun la treabă! Locurile la clase sunt limitate. Nu ne plac sălile prea aglomerate și astfel antrenorul poate monitoriza fiecare participant în executarea eficientă a exercițiilor. Te poți înscrie online, oricând vrei… chiar de pe drumul către sală!

No weights, no waiting time.

Antrenamentele Milon îți oferă exact ce ai nevoie – te bucuri de exerciții productive, eficiente și mai ales, pe placul tău! Indiferent dacă obiectivul este rezistență, forță sau o combinație a celor două, antrenamentul în circuitul Milon oferă cele mai bune condiții pentru o pregătire eficientă datorită aparaturii high-tech.

Inbody

De ce să ne alegi

Simpla evaluare a sănătății pe baza a doar doi indici, greutate și înălțime este o tehnică învechită. În prezent folosim aparatele marca InBody care impun înțelegerea masei corporale și cum funcționează organismul. Rezultatele testelor oferă informații esențiale pentru a putea obține forme personalizate de ajustare a dietei și exercițiilor. Tu ești prioritatea noastră și unul dintre obiectivele #mymotric este de a-ți oferi cea mai bună experiență atât de fitness, cât și de wellness, în același timp!

  • Testare în 60 de secunde – măsurare rapidă a masei musculare, a procentului de grăsime și a celui de apă, în mai puțin de 1 minut, fără niciun disconfort.
  • Fără estimări empirice – rapoartele InBody nu relevă date empirice.
  • Cloud Software – accesarea imediată a informațiilor despre fiecare client în baza de date proprie InBody

A Măsurarea Segmentară Directă (MSD)

Măsurarea Segmentară Directă (MSD) măsoară separat apa, masa musculară și masa de grăsime în cele cinci segmente ale corpului: brațul drept, brațul stâng, piciorul drept, piciorul stâng și trunchiul. InBody oferă o analiză aprofundată a bilanțului muscular și a lichidului corporal în fiecare segment independent. Identificarea distribuției de mase permite o mai bună evaluare a riscurilor pentru sănătate, în timp ce parametrii ECW / TBW sunt folosiți pentru identificarea inflamațiilor sistemice sau localizate, rezultate din accidentări, probleme de sănătate încă neidentificate sau eventuale complicații chirurgicale.

C 8 Puncte Senzoriale Tactile

Măsuratorile încep întotdeauna în același loc, de fiecare dată când se repetă testul.

B Frecvențe Multiple

Dispozitivele InBody utilizează frecvențe multiple pentru o măsurare precisă și profundă a apei corpului. Aceste frecvențe înalte și joase măsoară apa intracelulară și extracelulară, rezultând în măsurători exacte ale fiecărui compartiment de apă din corp. Datorită acestor date exacte, InBody poate fi utilizat pentru a identifica dezechilibrele de fluid sau retenția de apă care rezultă din inflamații sau accidentări, precum și pentru a monitoriza modificările rezultate în urma efectuării unui program de exerciții fizice sau de recuperare.

D Fără Estimări Empirice

Evaluările InBody nu au la bază estimări empirice raportate la vârstă, sex sau etnie. Progresele tehnologice avansate oferă un nivel ridicat de acuratețe și precizie – când determină compoziția corpului, InBody elimină ipotezele asociate populației și se asigură că rezultatele se bazează exclusiv pe individ.

Five advantages – stretching

Stretch smart, not hard

Stretchingul reprezintă elementul cheie în optimizarea rezultatelor efortului fizic susținut. Avem tendința de a crea obiceiuri nesănătoase, de a obișnui corpul să adopte o postură nenaturală, de cele mai multe ori greșită.
Sistemul de exerciții al metodei Five își propune să corecteze poziția corporală, și astfel să îmbunătățească activitatea musculară și mobilitatea articulațiilor, ameliorând sau ducând la dispariția durerilor de spate.
Avantajul Five? Este un tip de antrenament pe care trainerii #mymotric îl pot personaliza pentru fiecare categorie de vârstă, fiind o măsură de reabilitare, cât și preventivă. Forma ta fizică va fi exponențial îmbunătățită prin introducerea stretching-ului în rutina ta de antrenament.
Sfaturi și antrenamente personalizate găsești tot timpul la super antrenorii noștri. Nu ezita să ceri un sfat!

Evolve your movement. Invest in your strength

Primii pași sunt cei mai dificili, însă nu te lăsăm să îi faci singur. Spune-ne obiectivul tău și vom găsi cele mai bune opțiuni de antrenament. La ce rezultate să te aștepți?

  • Îmbunătățirea mobilității. Articulațiile nu ar trebui să-ți mai facă probleme.
  • Diminuarea durerii. O poziție corectă a corpului face ca durerile de spate să dispară.
  • Creșterea stării de bine. Un corp sănătos va face minuni.
  • Efort susținut. … și nu mai mult decât e nevoie. Suntem eficienți. Nu ai uitat, nu?

Get fit. Have fun with it

Clients Feedback

Nu ne place să vorbim foarte mult despre noi, însă clienții noștri au câte ceva de transmis.

Contact us

Find out more about #mymotric experience

    Call Now Button