Regulament Intern de Functionare al Clubului „MyMotric”
 1. Clubul „My Motric®[1] este o sala de fitness – wellness (sala de sport si sanatate), administrata de catre MyMOTRIC GYM S.R.L., denumita in continuare MyMotric.
 2. Programul „My Motric”este urmatorul:

L-V  07:00-22:00;

S-D  08:00- 18:00;

Acestea sunt orele standard de functionare, care insa pot suferi modificari in situatii speciale (exemplu: Paste, Craciun, Revelion, etc.). Aceste modificari vor fi afisate la receptiile centrelor de sanatate My Motric si vor fi publicate atat pe paginile de social media ,cat si fizic inainte de a intra in vigoare.

 1. Abonamentul este nominal si NU este transferabil.
 2. Accesul va fi permis numai dupa completarea datelor de inscriere si emiterea unei bratari, care este strict personala si netransmisibila. La intrare bratara trebuie atinsa de cititorul de carduri pentru a valida intrarea, iar la plecare se va marca parasirea incintei clubului.
 3. Bratara este proprietatea MyMotric Gym S.R.L. care administreaza Clubul „My Motric”.. In cazul pierderii instrumentului de acces, se va emite un nou card/bratara, la pretul de 12 Euro[i].
 4. Intrarea in Club precum si accesul la vestiare dar si operarea aparatelor de fitness  MILON, se face doar pe baza bratarii de membru. Bratara NU este transmisibila. Folosirea improprie sau transmiterea catre alta persoana a acesteia atrage imediat dupa sine retragerea ei si anularea abonamentului. In caz de pierdere sau furt, titularul trebuie sa anunte imediat receptia clubului. In cazul in care, din diferite motive, membrul nu poate prezenta bratara, se poate imprumuta un card/zi de la Receptia clubului pe baza unui document din care rezulta identitatea persoanei (e.g., act de identitate, permis de conducere, legitimatie).
 5. Dulapurile din vestiare nu pot fi tinute ocupate intre doua vizite; in fiecare zi la orele 24:00 vestiarele se deschid automat iar clubul nu isi asuma responsabilitatea pentru bunurile pierdute.
 6. Clubul „My Motric”, agentii si angajatii sai nu vor raspunde pentru obiectele personale proprietatea Membrilor, invitatilor sau copiilor acestora care sunt deteriorare, pierdute, lasate, uitate sau furate in incinta clubului. Membrul exonereaza si elibereaza in mod expres si pentru totdeauna „My Motricˮ si orice societati afiliate, agentii sau angajatii respectivi ai acestora de orice fel de pretentii, cereri, daune sau actiuni de orice natura rezultand din deteriorarea, perderea, lasarea, uitarea sau furtul bunurilor proprietatea personala a Membruluisau invitatilor acestuia.
 7. Prin semnarea contractului de membru, clientul isi asuma raspunderea privitoare la propria stare de sanatate, conditie fizica si capacitate de a utiliza facilitatile si echipamentul pus la dispozitie de club. Membrul intelege si se obliga sa consulte un medic inainte de utilizarea oricaror servicii furnizate de catre Clubul „MyMotricˮ. Clubul „My Motric” isi rezerva dreptul de a solicita membrului avizul medical privind starea de sanatate a acestuia, atunci cand are suspiciuni cu privire la capacitatea membrilor de a utiliza echipamentele din Club, Membrul avand obligatia de a prezenta catre reprezentantii Clubului „My Motric” avizul medicului inainte de utilizarea oricaror servicii furnizate de catre Club.

Clubul „My Motric” nu se face raspunzator de vatamarile corporale suferite de membrii ce folosesc facilitatile si aparatura sportiva in mod defectuos, fara supravegherea instructorilor de specialitate din cadrul clubului, cu nerespectarea instructiunilor primite sau din orice alte cauze neimputabile Clubului sau personalului acestuia, aceste activitati fiind efectuate pe riscul Membrului. Membrul va raspunde si va despagubi „MyMotricˮ pentru orice daune cauzate actuia din urma prin folosirea necorespunzatoare a obiectelor, aparatelor si/sau echipamentelor „MyMotricˮ.

       Membrul se obliga sa nu desfasoare activitati sportive in incinta clubului daca starea de sanatate nu ii permite. Membrul exonereaza in mod expres Clubul „My Motric” si orice societati afiliate, agentii sau angajatii respectivi ai acestora de orice fel de pretentii, cereri, daune sau actiuni rezultand din vatamarea sau decesul cauzat de accidentari sau de fapta unui alt Membru sau invitat. Membrul declara ca i-au fost aduse la cunostinta riscurile de accidentare si se obliga sa respecte regulile minimale de prevenire a accidentelor, asumandu-si responsabilitatea pentru eventualele urmari in ceea ce priveste sanatatea sa/copiilor sai si a invitatilor sai sau a sanatatii persoanelor pe care le-ar putea vatama ca urmare a activitatilor desfasurate in incinta „My Motricˮ.

 1. Clubul pune la dispozitia membrilor sai spre inchiriere, prosoape. Membrul este obligat sa returneze prosopul la placare, acesta fiind proprietatea MyMotric.
 2. In incinta clubului nu este permis consumul de bauturi sau alimente. Zona de consum va fi zona de odihna de langa receptie.
 3. Fumatul, consumul de alcool, drogurile, medicamentele sau alte substante ilegale sunt interzise in cadrul centrului. Accesul in cadrul cluburilor My Motric sub influenta alcoolului, drogurilor, stimulentelor, sedativelor/substantelor halucinogene sau substantelor ilegale sau unor altor asemenea substante in cluburile My Motric, precum si comercializarea/vanzarea acestora, este interzisa.
 4. In incinta Clubului, nu se permite niciun fel de comportament inadecvat. Acest comportament include, fara a se limita la: folosirea unui limbaj abuziv, jignitor, degradant, profanator, un comportament si limbaj obscen, sau orice comportament de hartuire care poate aduce disconfort membrilor sau angajatilor.
 5. Membrii clubului au posibilitatea de a invita oaspeti din afara (va rugam sa luati in considerare ca „My Motric” isi rezerva dreptul de a refuza accesul acestora in caz de comportament sau tinuta neadecvat/a) conform beneficiilor incluse in tipul de abonament achizitionat si in acord cu Politica Interna de folosirea a Invitatiilor.  
 6. La accesul in sala de fitness, membrii sunt obligati sa aiba echipamentul corespunzator (Pantofi sport curati, altii decat cei cu care au venit de afara, pantaloni sport si tricou/bluza care sa permita miscarea); In cazul in care se doreste vizitarea spatiului de antrenament, persoanele sunt rugate sa foloseasca protectii pt pantofi.

In cazul in care vremea de afara este „umeda” deasemenea este necesara folosirea cipicilor protectori.

 1. Accesul minorilor in sala:
  • Minorii pot intra in club numai respectand “Regulamentul Privind Accesul Copiilor si Adolescentilor” postat pe site.
 1. MyMotric Gym S.R.L. are dreptul sa prelucreze datele cu caracter personal ale Membrilor sai care sunt necesare pentru serviciile integrate oferite de catre Clubul „My Motricˮ precum si pentru indeplinirea obligatiilor legale alea cestuia, cu respectarea legislatiei nationale si europene in materia protectiei datelor cu caracter personal si in acord cu politicile si regulamentele interne privind protectia datelor implementate de MyMotric GYM S.R.L., stocarea si arhivarea acestor date fiind realizata cu respectarea prevederilor legale incidente. Prelucrarea datelor in alte scopuri decat cele ce tin de prestarea serviciilor integrate oferite de catre Clubul „My Motricˮ va avea loc cu respectarea temeiurilor prelucrarii legale a datelor si a drepturilor garantate persoanelor vizate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date, Membrii urmand a fi informati in mod corespunzator.

MyMotric GYM S.R.L. prelucreaza urmatoarele categorii de date personale: nume, prenume, cod numeric personal, adresa de domiciliu, precum si orice date cuprinse in actul de identitate al Beneficiarului, numar de telefon, email, semnatura Beneficiarului, datele bancare, acte medicale privind starea de sanatate a Beneficiarului, daca este cazul, imagini de supraveghere video, data și ora sosirii și părăsirii Clubului, precum si dupa caz, informatii cu privire la persoana angajatorului Memebrului. Prin semnarea prezentului document Membrul declara ca a fost informat cu privire la datele cu caracter personal care urmeazasa fie colectate, prelucrate, utilizate si isi exprima acceptul ca datele descrise anterior sa fie utilizate.

 1. In cazul unei modernizari a bazei materiale „My Motric” isi rezerva dreptul de a inchide clubul, pe o perioada limitata, urmand ca aceasta perioada sa fie recuperata ulterior. Acest fapt va fi anuntat cu 7 zile inainte de inceperea lucrarilor.
 2. Prin semnarea formularului de inscriere la clubul „My Motricˮ se considera ca fiecare membru consimte la respectarea, fara rezerve, a acestui regulament. Membrul declara in mod expres ca toate prevederile din prezentul Regulament au fost citite, pe deplin intelese si agreate.
 3. Nerespectarea acestui regulament poate atrage dupa sine, in functie de gravitatea abaterii, sanctiuni ce pot ajunge pana la incetarea contractului de membru al clubului „My Motricˮ.
 4. MyMotric Gym R.L. isi rezerva dreptul de a putea modifica, revizui sau completa prezentul regulament ori de cate ori este nevoie, orice schimbare intrand in vigoare de la momentul afisarii la receptiile „My Motricˮ sau publicarii pe pagina de internet www.mymotric.ro ori de la momentul comunicarii ei sub orice alta forma catre membrii.

Va multumim mult pentru alegere si va rugam sa ne comunicati observatiile dumneavoastra in scris, prin e-mail la adresa office@mymotric.ro sau receptie@mymotric.ro. Suntem in permanenta dornici si deschisi sa ne imbunatatim serviciile iar opinia dumneavoastra este foarte importanta pentru noi.

[1]My motric®” este marca inregistrata si apartine Prestatorului.

[i]Preturile exprimate in Euro vor fi achitate in lei, la cursul de schimb al BNR valabil la data platii.

Check out our google reviews
Angela MariaAngela Maria
15:00 04 Nov 23
Locatie curata, aerisita, aparate performante, clase pentru oricine, personal amabil. 👍
Theodor MoldoveanuTheodor Moldoveanu
08:33 15 Oct 23
Sala de sport foarte curata si moderna. Nu este unul dintre cele mai spațioase dintre ele din București, dar nici nu este prea aglomerat. Au mai mult decât suficiente mașini/greutăți pentru tot ce aveți nevoie.
Marius StancuMarius Stancu
16:02 04 Sep 23
O sală extraordinară, modernă, cu aparate foarte performante. Tot personalul de nota 10, sală de karate este excepțională iar senseii adevărați profesioniști, tineri și cu foarte mult bun-simț! Bravo my motric și karate kid !
Magda TurcanMagda Turcan
13:29 05 Aug 23
O sala cu antrenori profesioniști și dedicați. Un loc deosebit ce îl recomand din inima..
Bogdan ConstantinBogdan Constantin
21:52 27 May 23
O sala moderna cu aparate noi, performante si extrem de facile pentru persoanele ce sunt la inceput de drum.Punctul forte al salii este circuitul milonizer format din 8 aparate inteligente ce se configureaza automat dupa postura si greutatea ideala pentru obiectivul pe care il doresti: slabire sau masa musculara. Sala este foarte curata, permanent dezinfectata, personalul este amabil si intotdeauna prezent.Au inclusiv aparate de kinetoterapie dar pe care nu le-am folosit niciodata pentru ca nu stiu cum si trainerii isi ofera sprijinul doar contracost.Puncte negative: spatiul este mic, abia gaseam loc sa fac exercitii cu gantere sau bara pt biceps. La ore de varf e cam greu sa gasesc loc liber la aparate.Nu au banca scott pt biceps, doar 1 aparat pe care nu il foloseste aproape nimeni pt ca este ciudat si nici circuitul milonizer nu are aparat pt biceps.Nu mi se pare suficient de aerisita sala, desi se pot rabata ferestrele.Muzica e aproape mereu aiurea, rareori am gasit muzica buna pentru antrenament.Pretul mie mi se pare mult prea mare 284 lei/ luna. Am inceput cu 230 pe luna (pret disponibil prin platforma bennefit) si au refuzat sa imi reinnoiasca abonamentul la acelas pret.Circuitul milonizer e cam ciudat deoarece nu poti creste greutatea treptat si esti fortat sa incepi cu greutatea maxima pe care o poti suporta.
Liuba GreceaLiuba Grecea
18:16 18 Apr 23
O sală de gym care are că punct forte sistemul Millon (aparate care se reglează singură în funcție de forma în care ești și de caracteristicele corpului tău, în așa fel încât să poți progresa super particularizat, fără să îți bați capul de cum să reglezi tu aparatele), combinate cu câteva aparate Five-konzept pentru stretching. În rest, aparate obișnuite și o sală pentru ore de grup.Curat, civilizat, recomand.
Ana TAna T
18:17 26 Jul 20
Sala este impecabila, super curata, are aparate de ultima generatie si preferatul meu, conceptul de circuit pe aparatele ce se ajusteaza pe structura ta corporala. Cred ca acesta tehnologie va revolutiona antrenamentele de fitness
js_loader