Regulament privind utilizarea saunei
 1. Acces permis numai persoanelor în vârstă de peste 16 ani.
 2. Înainte de a folosi sauna, dacă te știi cu probleme de sănătate, întreabă medicul tău de familie sau medicul specialist la care te afli în evidență.
 3. O ședință corectă de saună cumulează în total 30-45 de minute și cuprinde o pauză de 10-15 minute. Important! Pentru începători se recomandă reprize mici de 5 minute pe banca de jos a saunei. Pe băncile superioare temperaturile sunt mai ridicate.
 4. Între ședințele de saună este indicat să răcești corpul treptat, deci nu te arunca sub dușul rece pentru că este probabil să ai probleme de sănătate pe care nu le cunoști!
 5. Fă duș înainte de a intra în saună! Acesta are rolul de a îndepărta grăsimile de pe corp, de a deschide porii și te ajută să transpiri mai repede.
 6. Prosopul este un accesoriu obligatoriu pentru saună! Din motive de igienă și din respect pentru celelalte persoane, dar și pentru tine, este necesar să te așezi pe prosop, evitând contactul corpului transpirat cu lemnul.
 7. Alte haine și accesorii se vor lăsa afară, la intrarea în sauna. NU lăsa haine sau prosoape în saună pentru a preveni producerea unui incendiu.
 8. Sauna este un dispozitiv electric! Tocmai de aceea te rugăm să NU pui apă peste pietre!
 9. NICIODATĂ NU TURNĂȚI ULEI AROMAT PE PIETRE! ESTE TOXIC!
 10. Toate bijuteriile din metal (aur, argint, etc.) trebuie scoase înainte de a intra în sauna. Același lucru este valabil și pentru lentilele de contact.
 11. HIDRATAREA este foarte importantă! Vei transpira și deci vei pierde apă. Îți recomandăm să bei apă înainte de a intra în saună, dar mai ales după.
 12. Membrii își asumă PE PROPRIA RĂSPUNDERE intrarea în saună.
CONTRAINDICAȚII
 1. Expunerea prelungită în saună poate provoca greață, amețeli și leșin. Pentru a evita aceste incidente, respectați regulile de mai sus.
 2. Nu utilizați sauna imediat după un antrenament intens.
 3. Nu folosiți sauna dacă:
  • Ești însărcinată
  • Ai afecțiuni cardiovasculare sau bronhopulmonare
  • Ai tensiune arterială mică sau mare
  • Ai boli de piele
  • Ai boli contagioase
  • Ești sub influența băuturilor alcoolice sau Narcoticelor, Anticoagulantelor, Antihistaminicelor, Vasocostrictorilor, Vasodilatatorilor, Stimulentelor sau Tranchilizantelor.
Check out our google reviews
Angela MariaAngela Maria
15:00 04 Nov 23
Locatie curata, aerisita, aparate performante, clase pentru oricine, personal amabil. 👍
Theodor MoldoveanuTheodor Moldoveanu
08:33 15 Oct 23
Sala de sport foarte curata si moderna. Nu este unul dintre cele mai spațioase dintre ele din București, dar nici nu este prea aglomerat. Au mai mult decât suficiente mașini/greutăți pentru tot ce aveți nevoie.
Marius StancuMarius Stancu
16:02 04 Sep 23
O sală extraordinară, modernă, cu aparate foarte performante. Tot personalul de nota 10, sală de karate este excepțională iar senseii adevărați profesioniști, tineri și cu foarte mult bun-simț! Bravo my motric și karate kid !
Magda TurcanMagda Turcan
13:29 05 Aug 23
O sala cu antrenori profesioniști și dedicați. Un loc deosebit ce îl recomand din inima..
Bogdan ConstantinBogdan Constantin
21:52 27 May 23
O sala moderna cu aparate noi, performante si extrem de facile pentru persoanele ce sunt la inceput de drum.Punctul forte al salii este circuitul milonizer format din 8 aparate inteligente ce se configureaza automat dupa postura si greutatea ideala pentru obiectivul pe care il doresti: slabire sau masa musculara. Sala este foarte curata, permanent dezinfectata, personalul este amabil si intotdeauna prezent.Au inclusiv aparate de kinetoterapie dar pe care nu le-am folosit niciodata pentru ca nu stiu cum si trainerii isi ofera sprijinul doar contracost.Puncte negative: spatiul este mic, abia gaseam loc sa fac exercitii cu gantere sau bara pt biceps. La ore de varf e cam greu sa gasesc loc liber la aparate.Nu au banca scott pt biceps, doar 1 aparat pe care nu il foloseste aproape nimeni pt ca este ciudat si nici circuitul milonizer nu are aparat pt biceps.Nu mi se pare suficient de aerisita sala, desi se pot rabata ferestrele.Muzica e aproape mereu aiurea, rareori am gasit muzica buna pentru antrenament.Pretul mie mi se pare mult prea mare 284 lei/ luna. Am inceput cu 230 pe luna (pret disponibil prin platforma bennefit) si au refuzat sa imi reinnoiasca abonamentul la acelas pret.Circuitul milonizer e cam ciudat deoarece nu poti creste greutatea treptat si esti fortat sa incepi cu greutatea maxima pe care o poti suporta.
Liuba GreceaLiuba Grecea
18:16 18 Apr 23
O sală de gym care are că punct forte sistemul Millon (aparate care se reglează singură în funcție de forma în care ești și de caracteristicele corpului tău, în așa fel încât să poți progresa super particularizat, fără să îți bați capul de cum să reglezi tu aparatele), combinate cu câteva aparate Five-konzept pentru stretching. În rest, aparate obișnuite și o sală pentru ore de grup.Curat, civilizat, recomand.
Ana TAna T
18:17 26 Jul 20
Sala este impecabila, super curata, are aparate de ultima generatie si preferatul meu, conceptul de circuit pe aparatele ce se ajusteaza pe structura ta corporala. Cred ca acesta tehnologie va revolutiona antrenamentele de fitness
js_loader