POLITICA PRIVIND ACHIZITIONAREA, PLATA, LIVRAREA SI ANULAREA ABONAMENTELOR.
  1. MODALITATE DE ACHIZITIONARE A ABONAMENTELOR MYMOTRIC GYM.

1.1 Actualii si/sau viitorii membri pot achizitiona abonamentele MyMotric Gym, online* prin intermediul site-ului nostru, sectiunea “Abonamente” (https://mymotric.ro/online-subscription/), iar plata acestora se realizeaza exclusiv prin intermediul platformei de plati NETOPIA mobilPay.

1.2 Sectiunea “Abonamente” cuprinde totalitatea abonamentelor ce pot fi achizitionate pentru efectuarea de activitati sportive in spatiile MyMotric, pretul fiecarui tip de abonament, precum si caracteristicile specifice ale acestora pot fi vizualizate apasand butonul “Vezi detalii” corespunzator fiecarei categorii.

1.3 Achizitionarea abonamentului, presupune urmatoarele etape:

1) Alegerea clubului .

2) Crearea contului de membru – permite vizualizarea contractului de membru si prevederilor regulamentului de ordine interioara, astfel incat viitorul membru sa cunoasca toate aspectele inerente serviciilor de care beneficiaza, dar si a obligatiilor sale corelative.

3) Alegerea abonamentului.

4) Efectuarea platii online – prin intermediul NETOPIA mobilPay.

1.4 In cazul abonamentului “Journey’ – acesta se reînnoiește lunar, in mod automat, prin debitarea cardului bancar înregistrat de către Beneficiar la momentul încheierii prezentului contract. In cazul in care nu se anulează abonamentul înainte de data de facturare, Beneficiarul autorizeză expres Prestatorul să perceapă tariful aferent abonamentului pentru perioada următoare de facturare prin metoda de plată selectată.

* Modalitatea disponibila doar pentru persoanele care la data achizitionarii abonamentului au 18 ani impliniti.

  1. IMPOSIBILITATEA DE A PROCESA O PLATA

 2.1 Dacă plata abonamentului ales nu poate fi procesată din orice alt motiv, Clientul va fi notificat prin e-mail sau la telefon despre orice problemă legată de procesare și posibilele soluții.

  1. FACTURAREA, PLATA SI ACTIVAREA ABONAMENTULUI

3.1 In vederea efectuarii platii, este utilizata o metoda de plată on-line (NETOPIA mobilPay). Clientul este în siguranță redirecționat către website-ul operatorului de plăți, și apoi, din website-ul operatorului de plăți către website-ul băncii selectate din listă, în vederea transferului banilor. Operațiunea de plată are loc între Client și operatorul de plăți selectat, Clientul fiind responsabil de verificarea politicilor si conditiilor specifice fiecarui intermediar in efectuarea acestor tranzactii, precum si a celor impuse de banca la care are cardul. Activarea abonamentului începe imediat după ce a fost confirmată creditarea contului MyMotric Gym cu 100% din suma datorată pentru comandă.

3.2 Clientul va primi un email pentru confirmarea activarii abonamentului.
3.3    Pe baza datelor furnizate la înregistrarea Contului, va fi emisa factura în format electronic ce va fi transmisa la adresa de e-mail furnizată de Client.

3.4 Clientul declară că înțelege și acceptă expres o astfel de modalitate de facturare.
Plata se poate face exclusiv în modalitățile indicate în procedura din cadrul etapelor de achizitionare a abonamentelor.

3.5 MyMotric Gym nu acceptă transferuri tradiționale, astfel încât Clientul nu va primi niciun număr de cont bancar în care să transfere banii.

  1. RETRAGERE ŞI RAMBURSĂRI

4.1 Aveţi dreptul de a va retrage din contractul de membru MyMotric Gym în termen de 14 zile de la data efectuarii platii si confirmarii activarii abonamentului fără a prezenta un motiv.

4.2 Pentru a exercita dreptul de retragere este necesar să ne informaţi prin e-mail despre decizia de a va retrage din acest contract. Adresa noastră de e-mail este  receptie@mymotric.ro

4.3 Rambursarea sumelor se va efectua fără întârzieri nejustificate şi nu mai târziu de 14 de zile lucrătoare de la data la care suntem informaţi cu privire la decizia de a va retrage din contract.

4.4 Rambursarea se va efectua folosind aceleaşi mijloace de plata pe care le-ati utilizat pentru tranzacţia iniţială, cu excepţia cazului în care aţi convenit în mod expres să fie altfel; în orice caz nu se vor percepe comisioane că urmare a rambursării.

4.5 Nu se încadrează în politica de rambursare abonamentul utilizat (are minimum o vizită înregistrată);

4.6 Vă rugăm să aveţi în vedere faptul ca, in cazul platilor recurente, trebuie să anulaţi abonamentul cu minim 24 de ore anterioare plăţii următoare,.

4.7. Taxa de înscriere nu este rambursabilă, indiferent de situaţie.

Check out our google reviews
Angela MariaAngela Maria
15:00 04 Nov 23
Locatie curata, aerisita, aparate performante, clase pentru oricine, personal amabil. 👍
Theodor MoldoveanuTheodor Moldoveanu
08:33 15 Oct 23
Sala de sport foarte curata si moderna. Nu este unul dintre cele mai spațioase dintre ele din București, dar nici nu este prea aglomerat. Au mai mult decât suficiente mașini/greutăți pentru tot ce aveți nevoie.
Marius StancuMarius Stancu
16:02 04 Sep 23
O sală extraordinară, modernă, cu aparate foarte performante. Tot personalul de nota 10, sală de karate este excepțională iar senseii adevărați profesioniști, tineri și cu foarte mult bun-simț! Bravo my motric și karate kid !
Magda TurcanMagda Turcan
13:29 05 Aug 23
O sala cu antrenori profesioniști și dedicați. Un loc deosebit ce îl recomand din inima..
Bogdan ConstantinBogdan Constantin
21:52 27 May 23
O sala moderna cu aparate noi, performante si extrem de facile pentru persoanele ce sunt la inceput de drum.Punctul forte al salii este circuitul milonizer format din 8 aparate inteligente ce se configureaza automat dupa postura si greutatea ideala pentru obiectivul pe care il doresti: slabire sau masa musculara. Sala este foarte curata, permanent dezinfectata, personalul este amabil si intotdeauna prezent.Au inclusiv aparate de kinetoterapie dar pe care nu le-am folosit niciodata pentru ca nu stiu cum si trainerii isi ofera sprijinul doar contracost.Puncte negative: spatiul este mic, abia gaseam loc sa fac exercitii cu gantere sau bara pt biceps. La ore de varf e cam greu sa gasesc loc liber la aparate.Nu au banca scott pt biceps, doar 1 aparat pe care nu il foloseste aproape nimeni pt ca este ciudat si nici circuitul milonizer nu are aparat pt biceps.Nu mi se pare suficient de aerisita sala, desi se pot rabata ferestrele.Muzica e aproape mereu aiurea, rareori am gasit muzica buna pentru antrenament.Pretul mie mi se pare mult prea mare 284 lei/ luna. Am inceput cu 230 pe luna (pret disponibil prin platforma bennefit) si au refuzat sa imi reinnoiasca abonamentul la acelas pret.Circuitul milonizer e cam ciudat deoarece nu poti creste greutatea treptat si esti fortat sa incepi cu greutatea maxima pe care o poti suporta.
Liuba GreceaLiuba Grecea
18:16 18 Apr 23
O sală de gym care are că punct forte sistemul Millon (aparate care se reglează singură în funcție de forma în care ești și de caracteristicele corpului tău, în așa fel încât să poți progresa super particularizat, fără să îți bați capul de cum să reglezi tu aparatele), combinate cu câteva aparate Five-konzept pentru stretching. În rest, aparate obișnuite și o sală pentru ore de grup.Curat, civilizat, recomand.
Ana TAna T
18:17 26 Jul 20
Sala este impecabila, super curata, are aparate de ultima generatie si preferatul meu, conceptul de circuit pe aparatele ce se ajusteaza pe structura ta corporala. Cred ca acesta tehnologie va revolutiona antrenamentele de fitness
js_loader