Karate Kid – programul care dezvolta copii energici, echilibrati si sanatosi

O activitate distractivă pentru cei mici, și utilă pentru educația lor

Karate pentru copii

Karate se bazează pe principii care dezvoltă în fiecare copil aspecte fizice, sociale și intelectuale. Spiritul de echipă? Done deal. Va învăța să își respecte colegii lângă care își va da și ultima picătură de energie la antrenamente uneori.

Sigur, practicarea unui sport îi va dezvolta fizicul și abilitățile, însă disciplina și antrenamentul mental pe care îl capătă sunt unelte valoroase care îl vor ajuta să prospere în societatea de azi.

 • își va disciplina mintea
 • îi crește stima de sine și demnitatea
 • își dezvoltă spiritul de echipă
 • va fi încurajat să își exprime părerea și să comunice cu cei din jur
 • își stimulează capacitatea de concentrare, spiritul de observație 
 • îmbunătățește viteza de gândire
karate kid
Copilul meu va deveni mai violent?

Despre aspectele fizice nu trebuie să îți faci griji. Violența pornește din incapacitatea de control a emoțiilor, iar acest aspect va fi antrenat. În plus, corpul lui va trece la următorul nivel:

 • crește rezistența și mărește capacitatea aerobă
 • lucrează asupra echilibrului
 • își întărește masa musculară și crește flexibilitatea
 • greutatea corporală este menținută în limite normale
 • crește viteza de reactie
 • își dezvoltă coordonarea și controlul corpului
Meet the trainerS

Sunt Alex, antrenor mymotric și sportiv de performanță la Dinamo București, unde antrenez și grupuri de copii.

Îmi place să lucrez cu copiii și mi-am dezvoltat abilitățile de lucru cu oamenii atât în cei 16 ani de practicare a acestui sport, câștigând și numeroase titluri, cât și în timpul în care am fost antrenor.

Sunt un tip deschis și pregătit în orice moment sa împărtășesc din experienta mea sportivă celor care își doresc un stil de viață sănătos.

karate kid mymotric bucuresti
Alexandru Sandu, antrenor mymotric
karate kid mymotric bucuresti
Diana Iliescu, group fitness trainer

Sunt Iliescu Diana și sunt sportivă de performanță la C.S. Dinamo București, secția de Karate Shito-Ryu. Practic acest sport de peste 18 ani, cu pasiune, ambiție și perseverență. De-a lungul timpului, am obținut centura neagră de peste 10 ani și am câștigat multiple titluri de campioană națională și medalii în cadrul campionatelor internaționale.

Dacă doriți să oferiți copilului dumneavoastră o oportunitate de a se antrena, învăța autoapărare, dezvolta disciplina sau atinge performanțe sportive, țin cursuri de karate la sala de antrenament My Motric din Timpuri Noi, Splaiul Unirii 165, Clădirea TN03B Parter. 🥋

Întrebari frecvente

Da, în sală avem și zonă de aparate de fitness.

Conceptul premium de fitness mymotric vine cu mai multe tipuri de aparatură și antrenamente smart.

În timp ce copilul tău este la antrenament, te poți bucura de tehnologia #smart de la Milon, de un antrenament mio-fascial pe #Five sau de aparatura convențională.

Haide, acordă-ți timp și ție și vino la mișcare cu noi!

Vor învăța mișcări de auto-apărare și vor face atât exerciții fizice cât și practicarea unor obiceiuri cum ar fi salutul de început și final sau străduința de respectare a regulilor de disciplină.

În parcarea privată unde avem 20 de locuri de parcare dedicate membrilor.

Sala este în clădirea Timpuri Noi Square, foarte aproape de metrou Timpuri Noi (aprox. 150m).

Dacă vii cu mașina, ai loc în parcarea privată.

Sala este dotată cu sisteme profesionale de ventilație și respectăm toate măsurile de siguranță impuse. În sală vor avea acces doar copii și antrenorii iar spațiile sunt igienizate la fiecare 2 ore.

În plus, beneficiezi de apă filtrată gratuită de la dozatorul cu apă Trugge.

Antrenăm copiii și pentru a-și ieși din zona de confort și avem răbdare cu fiecare în parte. Antrenorii noștri își iubesc meseria!

Cum se desfasoara antrenamentul?
Descoperă o nouă experiență #mymotric
program Karate Kid
190 ron
Înscrie-te în program!
Completează formularul și te va suna un coleg pentru confirmare în cel mai scurt timp posibil.

  Check out our google reviews
  Angela MariaAngela Maria
  15:00 04 Nov 23
  Locatie curata, aerisita, aparate performante, clase pentru oricine, personal amabil. 👍
  Theodor MoldoveanuTheodor Moldoveanu
  08:33 15 Oct 23
  Sala de sport foarte curata si moderna. Nu este unul dintre cele mai spațioase dintre ele din București, dar nici nu este prea aglomerat. Au mai mult decât suficiente mașini/greutăți pentru tot ce aveți nevoie.
  Marius StancuMarius Stancu
  16:02 04 Sep 23
  O sală extraordinară, modernă, cu aparate foarte performante. Tot personalul de nota 10, sală de karate este excepțională iar senseii adevărați profesioniști, tineri și cu foarte mult bun-simț! Bravo my motric și karate kid !
  Magda TurcanMagda Turcan
  13:29 05 Aug 23
  O sala cu antrenori profesioniști și dedicați. Un loc deosebit ce îl recomand din inima..
  Bogdan ConstantinBogdan Constantin
  21:52 27 May 23
  O sala moderna cu aparate noi, performante si extrem de facile pentru persoanele ce sunt la inceput de drum.Punctul forte al salii este circuitul milonizer format din 8 aparate inteligente ce se configureaza automat dupa postura si greutatea ideala pentru obiectivul pe care il doresti: slabire sau masa musculara. Sala este foarte curata, permanent dezinfectata, personalul este amabil si intotdeauna prezent.Au inclusiv aparate de kinetoterapie dar pe care nu le-am folosit niciodata pentru ca nu stiu cum si trainerii isi ofera sprijinul doar contracost.Puncte negative: spatiul este mic, abia gaseam loc sa fac exercitii cu gantere sau bara pt biceps. La ore de varf e cam greu sa gasesc loc liber la aparate.Nu au banca scott pt biceps, doar 1 aparat pe care nu il foloseste aproape nimeni pt ca este ciudat si nici circuitul milonizer nu are aparat pt biceps.Nu mi se pare suficient de aerisita sala, desi se pot rabata ferestrele.Muzica e aproape mereu aiurea, rareori am gasit muzica buna pentru antrenament.Pretul mie mi se pare mult prea mare 284 lei/ luna. Am inceput cu 230 pe luna (pret disponibil prin platforma bennefit) si au refuzat sa imi reinnoiasca abonamentul la acelas pret.Circuitul milonizer e cam ciudat deoarece nu poti creste greutatea treptat si esti fortat sa incepi cu greutatea maxima pe care o poti suporta.
  Liuba GreceaLiuba Grecea
  18:16 18 Apr 23
  O sală de gym care are că punct forte sistemul Millon (aparate care se reglează singură în funcție de forma în care ești și de caracteristicele corpului tău, în așa fel încât să poți progresa super particularizat, fără să îți bați capul de cum să reglezi tu aparatele), combinate cu câteva aparate Five-konzept pentru stretching. În rest, aparate obișnuite și o sală pentru ore de grup.Curat, civilizat, recomand.
  Ana TAna T
  18:17 26 Jul 20
  Sala este impecabila, super curata, are aparate de ultima generatie si preferatul meu, conceptul de circuit pe aparatele ce se ajusteaza pe structura ta corporala. Cred ca acesta tehnologie va revolutiona antrenamentele de fitness
  js_loader