Regulament privind accesul invitaților în sală

Sunt anumite momente sau zile in care motivatia si energia  ta este necesar a fi sustinuta de  un prieten sau partener pentru a te  antrena cu mai mult chef; acesta este un moment in care te poti folosi de invitatia primita ca beneficiu la abonamentul achizitionat.

Pentru ca invitatul/a sa aiba o experienta placuta la MyMotric, , se impune sa cunosti si sa respecti cateva reguli privind accesul in sala a unui non-membru si pe langa entuziasmul tau sa ii facilitezi un acces cat mai rapid si mai  usor.

  • Varsta minima a persoanelor care vor beneficia de invitatii trebuie sa fie 18 ani
  • Minorii intre 14 si 17 ani pot folosi invitatii, numai daca, in prealabil au fost membrii MyMotric sau au sustinut cel putin o sedinta cu un antrenor MyMotric; acestia trebuie sa aiba la dosar, semnat, Acordul Parental, care sa nu fie mai vechi de 3 luni.
  • Minorii intre 14 si 17 ani pot folosi invitatiile, conform “Regulamentului privind Accesu in Club al minorilor” pana la ora 18:00.
  • Invitatii nu pot folosi Circuitul MILON, decat daca, au un profil deja creat in systemul Milonizer.
  • Rezervarile la Clasele de Grup pt invitati se fac sunand in receptia clubului. Este foarte important de retinut ca Membrii MyMotric au prioritate si in cazurile in care, lista participantilor la clase este completa, Invitatii, nu vor putea participa.
  • Inviatii pot veni la sala si in lipsa membrilor, insa pentru acest lucru, Membrul trebuie sa transmita in prealabil, la telefon sau pe mail, numele invitatului si acceptul de a deduce invitatia din profilul de membru.
  • Invitatiile nefolosite nu se reporteaza de la un abonament la altul
  • La intrare in sala, Invitatul, va primi un card de acces in baza unui document, pe care il va recupera la returnarea acestuia.
  • Invitatul trebuie sa respecte Regulamentul Intern de Functionare MyMotric.
Check out our google reviews
Angela MariaAngela Maria
15:00 04 Nov 23
Locatie curata, aerisita, aparate performante, clase pentru oricine, personal amabil. 👍
Theodor MoldoveanuTheodor Moldoveanu
08:33 15 Oct 23
Sala de sport foarte curata si moderna. Nu este unul dintre cele mai spațioase dintre ele din București, dar nici nu este prea aglomerat. Au mai mult decât suficiente mașini/greutăți pentru tot ce aveți nevoie.
Marius StancuMarius Stancu
16:02 04 Sep 23
O sală extraordinară, modernă, cu aparate foarte performante. Tot personalul de nota 10, sală de karate este excepțională iar senseii adevărați profesioniști, tineri și cu foarte mult bun-simț! Bravo my motric și karate kid !
Magda TurcanMagda Turcan
13:29 05 Aug 23
O sala cu antrenori profesioniști și dedicați. Un loc deosebit ce îl recomand din inima..
Bogdan ConstantinBogdan Constantin
21:52 27 May 23
O sala moderna cu aparate noi, performante si extrem de facile pentru persoanele ce sunt la inceput de drum.Punctul forte al salii este circuitul milonizer format din 8 aparate inteligente ce se configureaza automat dupa postura si greutatea ideala pentru obiectivul pe care il doresti: slabire sau masa musculara. Sala este foarte curata, permanent dezinfectata, personalul este amabil si intotdeauna prezent.Au inclusiv aparate de kinetoterapie dar pe care nu le-am folosit niciodata pentru ca nu stiu cum si trainerii isi ofera sprijinul doar contracost.Puncte negative: spatiul este mic, abia gaseam loc sa fac exercitii cu gantere sau bara pt biceps. La ore de varf e cam greu sa gasesc loc liber la aparate.Nu au banca scott pt biceps, doar 1 aparat pe care nu il foloseste aproape nimeni pt ca este ciudat si nici circuitul milonizer nu are aparat pt biceps.Nu mi se pare suficient de aerisita sala, desi se pot rabata ferestrele.Muzica e aproape mereu aiurea, rareori am gasit muzica buna pentru antrenament.Pretul mie mi se pare mult prea mare 284 lei/ luna. Am inceput cu 230 pe luna (pret disponibil prin platforma bennefit) si au refuzat sa imi reinnoiasca abonamentul la acelas pret.Circuitul milonizer e cam ciudat deoarece nu poti creste greutatea treptat si esti fortat sa incepi cu greutatea maxima pe care o poti suporta.
Liuba GreceaLiuba Grecea
18:16 18 Apr 23
O sală de gym care are că punct forte sistemul Millon (aparate care se reglează singură în funcție de forma în care ești și de caracteristicele corpului tău, în așa fel încât să poți progresa super particularizat, fără să îți bați capul de cum să reglezi tu aparatele), combinate cu câteva aparate Five-konzept pentru stretching. În rest, aparate obișnuite și o sală pentru ore de grup.Curat, civilizat, recomand.
Ana TAna T
18:17 26 Jul 20
Sala este impecabila, super curata, are aparate de ultima generatie si preferatul meu, conceptul de circuit pe aparatele ce se ajusteaza pe structura ta corporala. Cred ca acesta tehnologie va revolutiona antrenamentele de fitness
js_loader