Regulament privind accesul copiilor și adolescenților în sală

MYMOTRIC incurajeaza miscarea in randul copiilor si adolescentilor  si o educatie sportiva sanatoasa a acestora . Astfel, pentru ca ei sa isi desfasoare activitatea intr-un cadru sigur si in acelasi timp sa nu interfereze cu antrenamentele adultilor , recomandam atat copiilor cat si parintilor sa citeasca si sa respecte acest Regulament . Deasemenea este indicat ca atat copiii cat si adultii sa respecte Regulamentul Intern de Functionare al clubului.

Copiii intre 0 si 13 ani

  • Copiii cu varste cuprinse intre 0 si 4 ani nu pot participa la cursuri si deasemenea nu pot astepta in sala.
  • NU este permisa plimbarea cu copilul, prin sala de antrenament.
  • Copiii cu varste intre 5 si 12 ani pot participa numai la programele dedicate lor SI/SAU se pot antrena in sala de fitness  NUMAI sub indrumarea directa a unui Antrenor Personal.  Acest lucru va fi posibil dupa completarea si semnarea documentelor aferente de catre parinte sau tutore.
  • Pentru a putea beneficia de sedinte cu Antrenor Personal parintele/tutorele va achizitiona un pachet cu cate sedinte doreste si va semna Contractul in numele minorului; Acest pachet  de Antrenamente Personale nu este conditionat de un  Abonament la sala.
  • Copiii intre 5 si 12 ani NU au acces la clasele de grup dedicate adultilor si NU au acces la sauna.
  • Copiii trebuie sa se schimbe in vestiarele dedicate copiilor si nu este permisa intrarea in vestiarul copiilor de sex opus sau adultilor.

Copiii intre 14  si 17  ani

  • Minorii cu varste intre 14 si 17 ani pot procura un Abonament la sala numai in prezenta unui parinte/tutore. Adultul va semna alaturi de copil Contractul de Membru precum si Acordul Parental.
  • Sedintele de Antrenament Personal pentru aceasta categorie de varsta nu sunt conditionate de existenta unui Contract de Membru active iar prezenta acestuia in sala va fi strict la orele cu Antrenor.
  • Minorii cu varste intre 14 si 17 ani pot participa la Clasele de Grup numai cu permisiunea prealabila a Instructorului, in baza Contractului de membru.
  • Prezenta minorilor in sala de fitness, este permisa numai  intre orele 7:00 si 18:00

Invitatii minori ai Membrilor MyMotric, nu vor avea acces in sala, decat daca, in prealabil au fost membrii MyMotric sau au avut cel putin o sedinta cu un antrenor. Accesul acestor invitati se face numai in baza Acordului Parental semnat.

Check out our google reviews
Angela MariaAngela Maria
15:00 04 Nov 23
Locatie curata, aerisita, aparate performante, clase pentru oricine, personal amabil. 👍
Theodor MoldoveanuTheodor Moldoveanu
08:33 15 Oct 23
Sala de sport foarte curata si moderna. Nu este unul dintre cele mai spațioase dintre ele din București, dar nici nu este prea aglomerat. Au mai mult decât suficiente mașini/greutăți pentru tot ce aveți nevoie.
Marius StancuMarius Stancu
16:02 04 Sep 23
O sală extraordinară, modernă, cu aparate foarte performante. Tot personalul de nota 10, sală de karate este excepțională iar senseii adevărați profesioniști, tineri și cu foarte mult bun-simț! Bravo my motric și karate kid !
Magda TurcanMagda Turcan
13:29 05 Aug 23
O sala cu antrenori profesioniști și dedicați. Un loc deosebit ce îl recomand din inima..
Bogdan ConstantinBogdan Constantin
21:52 27 May 23
O sala moderna cu aparate noi, performante si extrem de facile pentru persoanele ce sunt la inceput de drum.Punctul forte al salii este circuitul milonizer format din 8 aparate inteligente ce se configureaza automat dupa postura si greutatea ideala pentru obiectivul pe care il doresti: slabire sau masa musculara. Sala este foarte curata, permanent dezinfectata, personalul este amabil si intotdeauna prezent.Au inclusiv aparate de kinetoterapie dar pe care nu le-am folosit niciodata pentru ca nu stiu cum si trainerii isi ofera sprijinul doar contracost.Puncte negative: spatiul este mic, abia gaseam loc sa fac exercitii cu gantere sau bara pt biceps. La ore de varf e cam greu sa gasesc loc liber la aparate.Nu au banca scott pt biceps, doar 1 aparat pe care nu il foloseste aproape nimeni pt ca este ciudat si nici circuitul milonizer nu are aparat pt biceps.Nu mi se pare suficient de aerisita sala, desi se pot rabata ferestrele.Muzica e aproape mereu aiurea, rareori am gasit muzica buna pentru antrenament.Pretul mie mi se pare mult prea mare 284 lei/ luna. Am inceput cu 230 pe luna (pret disponibil prin platforma bennefit) si au refuzat sa imi reinnoiasca abonamentul la acelas pret.Circuitul milonizer e cam ciudat deoarece nu poti creste greutatea treptat si esti fortat sa incepi cu greutatea maxima pe care o poti suporta.
Liuba GreceaLiuba Grecea
18:16 18 Apr 23
O sală de gym care are că punct forte sistemul Millon (aparate care se reglează singură în funcție de forma în care ești și de caracteristicele corpului tău, în așa fel încât să poți progresa super particularizat, fără să îți bați capul de cum să reglezi tu aparatele), combinate cu câteva aparate Five-konzept pentru stretching. În rest, aparate obișnuite și o sală pentru ore de grup.Curat, civilizat, recomand.
Ana TAna T
18:17 26 Jul 20
Sala este impecabila, super curata, are aparate de ultima generatie si preferatul meu, conceptul de circuit pe aparatele ce se ajusteaza pe structura ta corporala. Cred ca acesta tehnologie va revolutiona antrenamentele de fitness
js_loader