Great teams need a reward.

See your corporate options and benefits!

#mymotric susține un mediu de business sănătos.

Nu este nici prea devreme și nici prea târziu să investești în cele mai importante resurse ale afacerii tale – angajații. Principalele avantaje ale unei companii ce încurajează și susține frecventarea sălilor de fitness de către angajații săi s-ar evidenția printre creșterea performanței, productivității și motivației. Programele de stretching corectează posturile incorecte ale celor ce stau prea mult pe scaun sau peste program. Integrarea sportului în stilul de viață se dovedește a crește nivelul de energie și implicare în toate celelalte activități desfășurate.

Productivitatea la locul de muncă este influențată semnificativ de ritmul de viață al angajaților. Noile generații de pe piața muncii caută să îndeplinească un număr larg de idealuri ale unui stil de viață sănătos: mediu de lucru non-toxic, sport de cât mai multe ori pe săptămână și alimentație echilibrată. Astfel s-a constatat că productivitatea angajaților poate crește de la 10% la 45% prin schimbarea mediului de lucru sau a rutinei din spațiile de birouri.

Cu cât mai mulți, cu atât mai bine, pentru toată lumea – #mymotric oferă planuri personalizate, asemeni claselor de fitness.

4 advantages for choosing #mymotric

1

Sănătate
un echilibru între corp și minte

2

Stil de viață
susținere pentru o viață activă

3

Aspect fizic
investiții pe termen lung în lupta contra timpului

4

Eficiență
antrenamente potrivite organismului tău

Contact us

Find out more about #mymotric experience

  Check out our google reviews
  Angela MariaAngela Maria
  15:00 04 Nov 23
  Locatie curata, aerisita, aparate performante, clase pentru oricine, personal amabil. 👍
  Theodor MoldoveanuTheodor Moldoveanu
  08:33 15 Oct 23
  Sala de sport foarte curata si moderna. Nu este unul dintre cele mai spațioase dintre ele din București, dar nici nu este prea aglomerat. Au mai mult decât suficiente mașini/greutăți pentru tot ce aveți nevoie.
  Marius StancuMarius Stancu
  16:02 04 Sep 23
  O sală extraordinară, modernă, cu aparate foarte performante. Tot personalul de nota 10, sală de karate este excepțională iar senseii adevărați profesioniști, tineri și cu foarte mult bun-simț! Bravo my motric și karate kid !
  Magda TurcanMagda Turcan
  13:29 05 Aug 23
  O sala cu antrenori profesioniști și dedicați. Un loc deosebit ce îl recomand din inima..
  Bogdan ConstantinBogdan Constantin
  21:52 27 May 23
  O sala moderna cu aparate noi, performante si extrem de facile pentru persoanele ce sunt la inceput de drum.Punctul forte al salii este circuitul milonizer format din 8 aparate inteligente ce se configureaza automat dupa postura si greutatea ideala pentru obiectivul pe care il doresti: slabire sau masa musculara. Sala este foarte curata, permanent dezinfectata, personalul este amabil si intotdeauna prezent.Au inclusiv aparate de kinetoterapie dar pe care nu le-am folosit niciodata pentru ca nu stiu cum si trainerii isi ofera sprijinul doar contracost.Puncte negative: spatiul este mic, abia gaseam loc sa fac exercitii cu gantere sau bara pt biceps. La ore de varf e cam greu sa gasesc loc liber la aparate.Nu au banca scott pt biceps, doar 1 aparat pe care nu il foloseste aproape nimeni pt ca este ciudat si nici circuitul milonizer nu are aparat pt biceps.Nu mi se pare suficient de aerisita sala, desi se pot rabata ferestrele.Muzica e aproape mereu aiurea, rareori am gasit muzica buna pentru antrenament.Pretul mie mi se pare mult prea mare 284 lei/ luna. Am inceput cu 230 pe luna (pret disponibil prin platforma bennefit) si au refuzat sa imi reinnoiasca abonamentul la acelas pret.Circuitul milonizer e cam ciudat deoarece nu poti creste greutatea treptat si esti fortat sa incepi cu greutatea maxima pe care o poti suporta.
  Liuba GreceaLiuba Grecea
  18:16 18 Apr 23
  O sală de gym care are că punct forte sistemul Millon (aparate care se reglează singură în funcție de forma în care ești și de caracteristicele corpului tău, în așa fel încât să poți progresa super particularizat, fără să îți bați capul de cum să reglezi tu aparatele), combinate cu câteva aparate Five-konzept pentru stretching. În rest, aparate obișnuite și o sală pentru ore de grup.Curat, civilizat, recomand.
  Ana TAna T
  18:17 26 Jul 20
  Sala este impecabila, super curata, are aparate de ultima generatie si preferatul meu, conceptul de circuit pe aparatele ce se ajusteaza pe structura ta corporala. Cred ca acesta tehnologie va revolutiona antrenamentele de fitness
  js_loader