Great teams need a reward.

See your corporate options and benefits!

#mymotric susține un mediu de business sănătos.

Nu este nici prea devreme și nici prea târziu să investești în cele mai importante resurse ale afacerii tale – angajații. Principalele avantaje ale unei companii ce încurajează și susține frecventarea sălilor de fitness de către angajații săi s-ar evidenția printre creșterea performanței, productivității și motivației. Programele de stretching corectează posturile incorecte ale celor ce stau prea mult pe scaun sau peste program. Integrarea sportului în stilul de viață se dovedește a crește nivelul de energie și implicare în toate celelalte activități desfășurate.

Productivitatea la locul de muncă este influențată semnificativ de ritmul de viață al angajaților. Noile generații de pe piața muncii caută să îndeplinească un număr larg de idealuri ale unui stil de viață sănătos: mediu de lucru non-toxic, sport de cât mai multe ori pe săptămână și alimentație echilibrată. Astfel s-a constatat că productivitatea angajaților poate crește de la 10% la 45% prin schimbarea mediului de lucru sau a rutinei din spațiile de birouri.

Cu cât mai mulți, cu atât mai bine, pentru toată lumea – #mymotric oferă planuri personalizate, asemeni claselor de fitness.

4 advantages for choosing #mymotric

1

Sănătate
un echilibru între corp și minte

2

Stil de viață
susținere pentru o viață activă

3

Aspect fizic
investiții pe termen lung în lupta contra timpului

4

Eficiență
antrenamente potrivite organismului tău

Contact us

Find out more about #mymotric experience