Milon

De peste 45 de ani, Milon modelează felul în care oamenii se antrenează, fiind unul dintre liderii industriei care se remarcă permanent prin introducerea noului, revoluționând astfel, de fiecare dată, conceptul de antrenament.

Așa cum au „electrificat” antrenamentul în trecut, astăzi ei conduc digitalizarea.

De la început și până în prezent, accentul la Milon a fost întotdeauna pus pe modul în care oamenii se pot antrena cât mai simplu, mai sigur și mai eficient posibil. Rezultatul este un sistem de antrenament unic, cu un sistem de operare foarte avansat.

Dezvoltat și fabricat în Germania, Milon se bucură de încrederea operatorilor, antrenorilor și formatorilor din întreaga lume. Peste 2.600 de circuite Milon sunt folosite în întreaga lume, îmbunătățind cu succes antrenamentele multor oameni. Cea mai bună motivație de a merge mai departe este atunci când ne atingem obiectivele propuse. La Milon, entuziasmul începe chiar înainte de primul antrenament cu Milonizer. Acest scaner biometric ne dă măsuratorile de care avem nevoie pentru ca antrenamentele să fie fără dureri de cap, eficiente și măsurabile.

De ce am ales Milon pentru dumneavoastră?

 • Este ușor, sigur și eficient.
 • Timpul petrecut la sală se înjumătățește, rezulatele fiind obținute într-un timp mult mai rapid în comparație cu aparatura convențională de fitness; antrenamentul durează doar 35 min / zi și este recomandat de două ori pe săptămană.
 • Antrenamentele sunt bazate pe cercetări științifice și rezultate măsurate.
 • Avantajul aparaturii Milon este că lucrează și faza eccentrică a contracției musculare, încărcând diferit fiecare repetare.
 • Este un concept de antrenament de circuit, astfel încât nu te antrenezi niciodată singur.
 • Este un sistem de antrenament bazat pe tehnologia inteligentă.
 • Antrenamentele sunt pre-setate individual în sistemul Milon și se vor ajusta în funcție de măsurătorile și nevoile dvs.
 • Cu o simplă brățară dispuneți de tot ce aveți nevoie pentru a avea un antrenament fără dureri de cap. Veți avea sub control direct:

Amplitudinea mișcării – dacă aveți o accidentare sau pur și simplu mobilitatea este limitată, mașinile se vor regla singure astfel încât să puteți lucra într-un unghi în care să fiți în siguranță.

Greutatea – Nu mai pierdeți timp pentru a regla greutățile sau să încărcați și să descărcați aparatele; nu trebuie să mai ghiciți greutatea pe care ar trebui să o setați; nu mai riscați acel sentiment de a părea ridicol strigând sau așteptând un antrenor care evită contactul vizual doar pentru a nu veni să ajute.

Scaunul – Spre deosebire de o sală de fitness obisnuită, unde trebuie să știți să ajustați scaunul și spătarul, astfel încât să executați exercițiile corect din punct de vedere biomecanic, Milon o face pentru dumneavoastră.

Intensitatea – În funcție de obiectivele de antrenament și tipul acestuia, intensitatea se adaptează automat pentru dumneavoastră. Dacă simțiți, în orice moment, că doriți un antrenament mai ușor sau mai dificil, trebuie doar să apăsați un buton pentru a crește sau pentru a scădea rezistența.

 • Nu mai există timp de așteptare pentru ca aparatele să se elibereze în timp ce o persoană stă acolo butonând telefonul. Sistemul în circuit Milon a fost gândit într-un mod atât de inteligent încât nimeni nu trebuie să aștepte.
 • Este ușor și sigur pentru articulații.
 • Aparatele cardio sunt prevăzute cu un sistem de siguranță, iar atunci când ritmul cardiac crește și atinge praguri periculoase, se autoreglează și scade intensitatea atât cât este nevoie pentru ca dumneavoastră să fiți în siguranță.
 • Milon este pentru toată lumea!
 • Milon este antrenorul tău personal. Aveți la dispoziție un antrenor personal fără a fi nevoie să plătiți unul.
 • Toate antrenamentele dvs. sunt disponibile pentru a le vedea oricând pe telefon, puteți urmări progresul și puteți măsura îmbunătățirile când doriți și unde doriți.
 • Cu Milon economisiți timp în sala de fitness și obțineți mai mult timp liber pentru dumneavoastră.