Club Timpuri Noi

Vrem să fim aproape de tine oricând ai nevoie de noi și suntem la o stație de metrou distanță. Ai abonament deja? Atunci pune-ți hainele de sală, ia-ți brățara electronică, sau cum ne place nouă să o numim – antrenorul personal, și ne vedem în sala de fitness din Timpuri Noi!

Dacă te hotărăști să vii pe la noi timp de o lună întreagă, beneficiezi de:

  • Acces nelimitat în sala de fitness, iar dacă nu prea-ți place să stai singur, ești binevenit la antrenamentele de grup.
  • Ești supravegheat constant de antrenorii my motric. Aceștia vor verifica constant starea ta fizica prin intermediul brățării electronice ce va fi nelipsită de la fiecare antrenament al tău. Exercițiile viitoare vor fi adaptate în funcție de rezultatele și cerințele organismului tău. Tu înarmează-te cu voință, iar cu restul te ajutăm noi!
  • Fiindcă vrem să ne cunoaștem cât mai bine, vei beneficia de teste Milonizer de fitness și mobilitate pentru a înțelege cât mai amănunțit problemele și necesitățile organismului tău.

Luni – Sâmbătă: 7:00 – 22:00

Duminică: 9:00 – 17:00

Și? Ce ziceai că faci mâine?

Hai la sală

Club Pipera

Iar ai stat cam mult la birou, nu e așa? Orele întregi petrecute pe scaun în fața calculatorului, și, bănuim noi într-o poziție incorectă a spatelui, și lucrul peste program îți afectează organismul mai mult decât ai crede. Un stil de viață sănătos implică activitățile sportive desfășurate cu regularitate. Știm, știm, să pleci de la birou și să conduci până la sala de fitness poate fi obositor după o zi plină, dar dacă venim noi mai aproape?

Sala noastră de fitness din Pipera, chiar lângă stația de metrou, este pregătită să te ajute să te reîncarci cu energie!

Tot ce ai nevoie este brățara digitală cu care ai acces în sala de sport și care îți va fi antrenor personal în următoarele 35 de minute (cel puțin) de antrenament eficient. Beneficiezi de:

  • Acces nelimitat, să-ți faci de cap singur sau la antrenamentele de grup;
  • Supraveghere constantă din partea antrenorilor care îți vor adapta constant antrenamentele în funcție de evoluția ta;
  • Test Milonizer de fitness și mobilitate – vrem să știm de ce are nevoie corpul tău.

Luni – Vineri :  7.00 – 21.00

Sâmbătă și Duminică :  Închis

Ai terminat lucrul pe ziua de azi?

Hai la sală