my body. My movement. My choice

Experience the here and now
Am investit într-o echipă de profesioniști, traineri specializați în kinetoterapie care să ofere soluții personalizate și de ansamblu. Credem și investim în oameni, necondiționat. Îți punem la dispoziție atât servicii de fitness/estetică, cât și antrenamente ce țin de sănătate și recuperare
Welcome to #mymotric!
No weights, no waiting time.

Antrenamentele Milon îți oferă exact ce ai nevoie – te bucuri de exerciții productive, eficiente și mai ales, pe placul tău! Indiferent dacă obiectivul este rezistență, forță sau o combinație a celor două, antrenamentul în circuitul Milon oferă cele mai bune condiții pentru o pregătire eficientă datorită aparaturii high-tech.

Inbody

De ce să ne alegi

Simpla evaluare a sănătății pe baza a doar doi indici, greutate și înălțime este o tehnică învechită. În prezent folosim aparatele marca InBody care impun înțelegerea masei corporale și cum funcționează organismul. Rezultatele testelor oferă informații esențiale pentru a putea obține forme personalizate de ajustare a dietei și exercițiilor. Tu ești prioritatea noastră și unul dintre obiectivele #mymotric este de a-ți oferi cea mai bună experiență atât de fitness, cât și de wellness, în același timp!

 • Testare în 60 de secunde – măsurare rapidă a masei musculare, a procentului de grăsime și a celui de apă, în mai puțin de 1 minut, fără niciun disconfort.
 • Fără estimări empirice – rapoartele InBody nu relevă date empirice.
 • Cloud Software – accesarea imediată a informațiilor despre fiecare client în baza de date proprie InBody

A Măsurarea Segmentară Directă (MSD)

Măsurarea Segmentară Directă (MSD) măsoară separat apa, masa musculară și masa de grăsime în cele cinci segmente ale corpului: brațul drept, brațul stâng, piciorul drept, piciorul stâng și trunchiul. InBody oferă o analiză aprofundată a bilanțului muscular și a lichidului corporal în fiecare segment independent. Identificarea distribuției de mase permite o mai bună evaluare a riscurilor pentru sănătate, în timp ce parametrii ECW / TBW sunt folosiți pentru identificarea inflamațiilor sistemice sau localizate, rezultate din accidentări, probleme de sănătate încă neidentificate sau eventuale complicații chirurgicale.

B Frecvențe Multiple

Dispozitivele InBody utilizează frecvențe multiple pentru o măsurare precisă și profundă a apei corpului. Aceste frecvențe înalte și joase măsoară apa intracelulară și extracelulară, rezultând în măsurători exacte ale fiecărui compartiment de apă din corp. Datorită acestor date exacte, InBody poate fi utilizat pentru a identifica dezechilibrele de fluid sau retenția de apă care rezultă din inflamații sau accidentări, precum și pentru a monitoriza modificările rezultate în urma efectuării unui program de exerciții fizice sau de recuperare.

D Fără Estimări Empirice

Evaluările InBody nu au la bază estimări empirice raportate la vârstă, sex sau etnie. Progresele tehnologice avansate oferă un nivel ridicat de acuratețe și precizie – când determină compoziția corpului, InBody elimină ipotezele asociate populației și se asigură că rezultatele se bazează exclusiv pe individ.

C 8 Puncte Senzoriale Tactile

Măsuratorile încep întotdeauna în același loc, de fiecare dată când se repetă testul.
Five advantages – stretching

Stretch smart, not hard

Stretchingul reprezintă elementul cheie în optimizarea rezultatelor efortului fizic susținut. Avem tendința de a crea obiceiuri nesănătoase, de a obișnui corpul să adopte o postură nenaturală, de cele mai multe ori greșită.

Sistemul de exerciții al metodei Five își propune să corecteze poziția corporală, și astfel să îmbunătățească activitatea musculară și mobilitatea articulațiilor, ameliorând sau ducând la dispariția durerilor de spate.

Avantajul Five? Este un tip de antrenament pe care trainerii #mymotric îl pot personaliza pentru fiecare categorie de vârstă, fiind o măsură de reabilitare, cât și preventivă. Forma ta fizică va fi exponențial îmbunătățită prin introducerea stretching-ului în rutina ta de antrenament.

Sfaturi și antrenamente personalizate găsești tot timpul la super antrenorii noștri. Nu ezita să ceri un sfat!

Evolve your movement. Invest in your strength

Primii pași sunt cei mai dificili, însă nu te lăsăm să îi faci singur. Spune-ne obiectivul tău și vom găsi cele mai bune opțiuni de antrenament. La ce rezultate să te aștepți?

 • Îmbunătățirea mobilității. Articulațiile nu ar trebui să-ți mai facă probleme.
 • Diminuarea durerii. O poziție corectă a corpului face ca durerile de spate să dispară.
 • Creșterea stării de bine. Un corp sănătos va face minuni.
 • Efort susținut. … și nu mai mult decât e nevoie. Suntem eficienți. Nu ai uitat, nu?

Get fit. Have fun with it

Meet our team

Începe un stil de viață potrivit ție, cu antrenamente personalizate și o echipă de profesioniști gata să te susțină.

Clients Feedback

Nu ne place să vorbim foarte mult despre noi, însă clienții noștri au câte ceva de transmis.

Contact us

Find out more about #mymotric experience

  Check out our google reviews
  Angela MariaAngela Maria
  15:00 04 Nov 23
  Locatie curata, aerisita, aparate performante, clase pentru oricine, personal amabil. 👍
  Theodor MoldoveanuTheodor Moldoveanu
  08:33 15 Oct 23
  Sala de sport foarte curata si moderna. Nu este unul dintre cele mai spațioase dintre ele din București, dar nici nu este prea aglomerat. Au mai mult decât suficiente mașini/greutăți pentru tot ce aveți nevoie.
  Marius StancuMarius Stancu
  16:02 04 Sep 23
  O sală extraordinară, modernă, cu aparate foarte performante. Tot personalul de nota 10, sală de karate este excepțională iar senseii adevărați profesioniști, tineri și cu foarte mult bun-simț! Bravo my motric și karate kid !
  Magda TurcanMagda Turcan
  13:29 05 Aug 23
  O sala cu antrenori profesioniști și dedicați. Un loc deosebit ce îl recomand din inima..
  Bogdan ConstantinBogdan Constantin
  21:52 27 May 23
  O sala moderna cu aparate noi, performante si extrem de facile pentru persoanele ce sunt la inceput de drum.Punctul forte al salii este circuitul milonizer format din 8 aparate inteligente ce se configureaza automat dupa postura si greutatea ideala pentru obiectivul pe care il doresti: slabire sau masa musculara. Sala este foarte curata, permanent dezinfectata, personalul este amabil si intotdeauna prezent.Au inclusiv aparate de kinetoterapie dar pe care nu le-am folosit niciodata pentru ca nu stiu cum si trainerii isi ofera sprijinul doar contracost.Puncte negative: spatiul este mic, abia gaseam loc sa fac exercitii cu gantere sau bara pt biceps. La ore de varf e cam greu sa gasesc loc liber la aparate.Nu au banca scott pt biceps, doar 1 aparat pe care nu il foloseste aproape nimeni pt ca este ciudat si nici circuitul milonizer nu are aparat pt biceps.Nu mi se pare suficient de aerisita sala, desi se pot rabata ferestrele.Muzica e aproape mereu aiurea, rareori am gasit muzica buna pentru antrenament.Pretul mie mi se pare mult prea mare 284 lei/ luna. Am inceput cu 230 pe luna (pret disponibil prin platforma bennefit) si au refuzat sa imi reinnoiasca abonamentul la acelas pret.Circuitul milonizer e cam ciudat deoarece nu poti creste greutatea treptat si esti fortat sa incepi cu greutatea maxima pe care o poti suporta.
  Liuba GreceaLiuba Grecea
  18:16 18 Apr 23
  O sală de gym care are că punct forte sistemul Millon (aparate care se reglează singură în funcție de forma în care ești și de caracteristicele corpului tău, în așa fel încât să poți progresa super particularizat, fără să îți bați capul de cum să reglezi tu aparatele), combinate cu câteva aparate Five-konzept pentru stretching. În rest, aparate obișnuite și o sală pentru ore de grup.Curat, civilizat, recomand.
  Ana TAna T
  18:17 26 Jul 20
  Sala este impecabila, super curata, are aparate de ultima generatie si preferatul meu, conceptul de circuit pe aparatele ce se ajusteaza pe structura ta corporala. Cred ca acesta tehnologie va revolutiona antrenamentele de fitness
  js_loader