[vc_row full_width=”stretch_row” content_placement=”middle” el_class=”banner” css=”.vc_custom_1592202567359{background-image: url(https://mymotric.rowp-content/uploads/2020/06/gym-access.jpg?id=1185) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column][vc_column_text]

Măsuri de protecție și siguranță impuse începând cu 15.06.2020

Sănătatea clienților noștri dar și a angajaților joacă un rol important în filosofia My Motric. De aceea, pentru a ne asigura că antrenamentele se vor desfășura în perfectă siguranță pentru toată lumea, venim cu un set de măsuri de care vom ține cont, fără excepție.

Astfel, începând cu data de 15.06.2020, accesul în sala de sport se va face doar pe bază de programare telefonică sau prin aplicația Upfit, respectând următoarele indicații:

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Accesul in sali

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

 • Numărul maxim de persoane acceptat în sala de antrenament din Timpuri Noi va fi de 55 de persoane (ținând cont de spațiul disponibil și de regulile impuse).
 • Putem susține antrenamente formate din 10 persoane în Timpuri Noi.
 • Atunci când programarea se va realiza telefonic, clientului îi vor fi adresate câteva întrebări pentru a se face o triere cât mai corectă, precum: dacă prezintă stare febrilă sau dacă au călătorit în străinătate în ultimele 2 săptămâni.
 • Toți trainerii vor avea la îndemână măști de protecție, în cazul în care clienții solicită una.
 • Sesiunile de PT vor putea fi susținute și în studioul de aerobic.
 • Din cauza situației actuale și a sistemului de programare, timpul petrecut în cadrul sălilor de sport este limitat. Astfel, fiecare participant va avea alocate 50 minute de antrenament și 10 minute pentru a se schimba.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Masuri de siguranta

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

 • Fiecare membru trebuie să își aducă propriul prosop, doar în cazuri excepționale clubul va pune la dispoziția clienților prosoape.
 • Fiecare persoană are obligația de a-și dezinfecta mâinile la intrarea în sala de antrenament.
 • În zona recepției, clienților le va fi măsurată temperatura cu un termometru digital, ce nu necesită contact direct.
 • Zona recepției va fi marcată cu diverse semne informative

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Accesul in vestiare

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

 • În vestiarul din locația Timpuri Noi vor avea acces doar 4 persone simultan, păstrând regulile de distanțare.
 • În această perioadă, dușurile în incinta sălilor de antrenament nu sunt permise. Clienților li se pot înmâna, la cerere, prosoape umede.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

FITNESS

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

 • După fiecare antrenament, membrii vor fi îndrumați să curețe aparatele utilizate cu dezinfectantul pus la dispoziție.
 • Dispozitivul Milon a fost setat pentru 1 minut de funcționare și un minut de pauză, pentru dezinfectare.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

GROUP FITNESS

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

 • Începând cu data de 1 iulie 2020, vă așteptăm la clasele de fitness de grup. Acestea vor putea fi susținute doar pe bază de programare.
 • Un antrenament complet va dura 60 minute, iar pauza dintre clase va fi de 15 minute

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Check out our google reviews
Angela MariaAngela Maria
15:00 04 Nov 23
Locatie curata, aerisita, aparate performante, clase pentru oricine, personal amabil. 👍
Theodor MoldoveanuTheodor Moldoveanu
08:33 15 Oct 23
Sala de sport foarte curata si moderna. Nu este unul dintre cele mai spațioase dintre ele din București, dar nici nu este prea aglomerat. Au mai mult decât suficiente mașini/greutăți pentru tot ce aveți nevoie.
Marius StancuMarius Stancu
16:02 04 Sep 23
O sală extraordinară, modernă, cu aparate foarte performante. Tot personalul de nota 10, sală de karate este excepțională iar senseii adevărați profesioniști, tineri și cu foarte mult bun-simț! Bravo my motric și karate kid !
Magda TurcanMagda Turcan
13:29 05 Aug 23
O sala cu antrenori profesioniști și dedicați. Un loc deosebit ce îl recomand din inima..
Bogdan ConstantinBogdan Constantin
21:52 27 May 23
O sala moderna cu aparate noi, performante si extrem de facile pentru persoanele ce sunt la inceput de drum.Punctul forte al salii este circuitul milonizer format din 8 aparate inteligente ce se configureaza automat dupa postura si greutatea ideala pentru obiectivul pe care il doresti: slabire sau masa musculara. Sala este foarte curata, permanent dezinfectata, personalul este amabil si intotdeauna prezent.Au inclusiv aparate de kinetoterapie dar pe care nu le-am folosit niciodata pentru ca nu stiu cum si trainerii isi ofera sprijinul doar contracost.Puncte negative: spatiul este mic, abia gaseam loc sa fac exercitii cu gantere sau bara pt biceps. La ore de varf e cam greu sa gasesc loc liber la aparate.Nu au banca scott pt biceps, doar 1 aparat pe care nu il foloseste aproape nimeni pt ca este ciudat si nici circuitul milonizer nu are aparat pt biceps.Nu mi se pare suficient de aerisita sala, desi se pot rabata ferestrele.Muzica e aproape mereu aiurea, rareori am gasit muzica buna pentru antrenament.Pretul mie mi se pare mult prea mare 284 lei/ luna. Am inceput cu 230 pe luna (pret disponibil prin platforma bennefit) si au refuzat sa imi reinnoiasca abonamentul la acelas pret.Circuitul milonizer e cam ciudat deoarece nu poti creste greutatea treptat si esti fortat sa incepi cu greutatea maxima pe care o poti suporta.
Liuba GreceaLiuba Grecea
18:16 18 Apr 23
O sală de gym care are că punct forte sistemul Millon (aparate care se reglează singură în funcție de forma în care ești și de caracteristicele corpului tău, în așa fel încât să poți progresa super particularizat, fără să îți bați capul de cum să reglezi tu aparatele), combinate cu câteva aparate Five-konzept pentru stretching. În rest, aparate obișnuite și o sală pentru ore de grup.Curat, civilizat, recomand.
Ana TAna T
18:17 26 Jul 20
Sala este impecabila, super curata, are aparate de ultima generatie si preferatul meu, conceptul de circuit pe aparatele ce se ajusteaza pe structura ta corporala. Cred ca acesta tehnologie va revolutiona antrenamentele de fitness
js_loader