UPfit.today, aplicatia membrilor My Motric

UPfit.today este o aplicație de mobil gratuită pentru membrii sălilor de fitness My Motric.

Acum, ai la un loc toate informațiile de care ai nevoie despre toate sălile My Motric, îți poți face rezervări la clase direct din aplicație, poți verifica oricând detaliile abonamentului tău și îți poți reînnoi abonamentul pe loc.

DE CE SA-TI DESCARCI APLICATIA UPFIT.TODAY
Aplicația UPfit.today are o mulțime de funcționalități utile.
CUM SA-TI ACTIVEZI APLICATIA UPFIT.TODAY

Prima dată când te autentifici în aplicație trebuie să introduci codul unic MYMOTRIC. Astfel, vei avea acces la toate informațiile de care ai nevoie de spre sălile de fitness My Motric.

CODUL UNIC PENTRU APLICATIA UPFIT.TODAY

—  MYMOTRIC  —

Pașii pentru activarea UPfit.today:

Introduci codul unic de activare: MYMOTRIC

Confirmă că ai accesat cluburile My Motric București pentru a se activa aplicația pentru sălile noastre

Completează adresa ta de e-mail și codul pin aferent contului tău de membru My Motric*

Gata! Poți începe să folosești toate funcționalitățile UPfit.today!

Stai liniștit! Nu va trebui să treci prin acești pași de fiecare dată când deschizi aplicația. Codul de activare MYMOTRIC trebuie introdus doar prima dată când deschizi UPfit.today.

Nu stii ce cod pin ai?

Nu-i nimic, îl poți reseta rapid aici! RESET

DESCARCA SI TU APLICATIA UPFIT.TODAY! ESTE GRATUIT!

Indiferent ce tip de abonament ai, aplicația UPfit.today este gratuită pentru toți membrii My Motric

Check out our google reviews
Angela MariaAngela Maria
15:00 04 Nov 23
Locatie curata, aerisita, aparate performante, clase pentru oricine, personal amabil. 👍
Theodor MoldoveanuTheodor Moldoveanu
08:33 15 Oct 23
Sala de sport foarte curata si moderna. Nu este unul dintre cele mai spațioase dintre ele din București, dar nici nu este prea aglomerat. Au mai mult decât suficiente mașini/greutăți pentru tot ce aveți nevoie.
Marius StancuMarius Stancu
16:02 04 Sep 23
O sală extraordinară, modernă, cu aparate foarte performante. Tot personalul de nota 10, sală de karate este excepțională iar senseii adevărați profesioniști, tineri și cu foarte mult bun-simț! Bravo my motric și karate kid !
Magda TurcanMagda Turcan
13:29 05 Aug 23
O sala cu antrenori profesioniști și dedicați. Un loc deosebit ce îl recomand din inima..
Bogdan ConstantinBogdan Constantin
21:52 27 May 23
O sala moderna cu aparate noi, performante si extrem de facile pentru persoanele ce sunt la inceput de drum.Punctul forte al salii este circuitul milonizer format din 8 aparate inteligente ce se configureaza automat dupa postura si greutatea ideala pentru obiectivul pe care il doresti: slabire sau masa musculara. Sala este foarte curata, permanent dezinfectata, personalul este amabil si intotdeauna prezent.Au inclusiv aparate de kinetoterapie dar pe care nu le-am folosit niciodata pentru ca nu stiu cum si trainerii isi ofera sprijinul doar contracost.Puncte negative: spatiul este mic, abia gaseam loc sa fac exercitii cu gantere sau bara pt biceps. La ore de varf e cam greu sa gasesc loc liber la aparate.Nu au banca scott pt biceps, doar 1 aparat pe care nu il foloseste aproape nimeni pt ca este ciudat si nici circuitul milonizer nu are aparat pt biceps.Nu mi se pare suficient de aerisita sala, desi se pot rabata ferestrele.Muzica e aproape mereu aiurea, rareori am gasit muzica buna pentru antrenament.Pretul mie mi se pare mult prea mare 284 lei/ luna. Am inceput cu 230 pe luna (pret disponibil prin platforma bennefit) si au refuzat sa imi reinnoiasca abonamentul la acelas pret.Circuitul milonizer e cam ciudat deoarece nu poti creste greutatea treptat si esti fortat sa incepi cu greutatea maxima pe care o poti suporta.
Liuba GreceaLiuba Grecea
18:16 18 Apr 23
O sală de gym care are că punct forte sistemul Millon (aparate care se reglează singură în funcție de forma în care ești și de caracteristicele corpului tău, în așa fel încât să poți progresa super particularizat, fără să îți bați capul de cum să reglezi tu aparatele), combinate cu câteva aparate Five-konzept pentru stretching. În rest, aparate obișnuite și o sală pentru ore de grup.Curat, civilizat, recomand.
Ana TAna T
18:17 26 Jul 20
Sala este impecabila, super curata, are aparate de ultima generatie si preferatul meu, conceptul de circuit pe aparatele ce se ajusteaza pe structura ta corporala. Cred ca acesta tehnologie va revolutiona antrenamentele de fitness
js_loader