Diana Iliescu

Group Fitness Trainer

Ea este Iliescu Diana ╚Öi este sportiv─â de performan╚Ť─â la C.S. Dinamo Bucure╚Öti, sec╚Ťia de Karate Shito-Ryu. ­čąő

Practic─â acest sport de peste 18 ani, cu pasiune, ambi╚Ťie ╚Öi perseveren╚Ť─â.

De peste 10 ani de╚Ťine centura neagr─â ╚Öi de-a lungul timpului a ob╚Ťinut multiple titluri de campioan─â na╚Ťional─â ╚Öi medalii ├«n cadrul campionatelor interna╚Ťionale. ­čĆć

Daca v─â dori╚Ťi pentru copilul dumneavoastr─â s─â fac─â mi╚Öcare, s─â ├«nve╚Ťe s─â se apere, s─â se disciplineze sau s─â fac─â performan╚Ť─â, Diana ╚Ťine cursuri de karate la sala de antrenament My Motric din Timpuri Noi, Splaiul Unirii 165, Cl─âdirea TN03B Parter.

Check out our google reviews
Angela MariaAngela Maria
15:00 04 Nov 23
Locatie curata, aerisita, aparate performante, clase pentru oricine, personal amabil. 👍
Theodor MoldoveanuTheodor Moldoveanu
08:33 15 Oct 23
Sala de sport foarte curata si moderna. Nu este unul dintre cele mai spa╚Ťioase dintre ele din Bucure╚Öti, dar nici nu este prea aglomerat. Au mai mult dec├ót suficiente ma╚Öini/greut─â╚Ťi pentru tot ce ave╚Ťi nevoie.
Marius StancuMarius Stancu
16:02 04 Sep 23
O sal─â extraordinar─â, modern─â, cu aparate foarte performante. Tot personalul de nota 10, sal─â de karate este excep╚Ťional─â iar senseii adev─âra╚Ťi profesioni╚Öti, tineri ╚Öi cu foarte mult bun-sim╚Ť! Bravo my motric ╚Öi karate kid !
Magda TurcanMagda Turcan
13:29 05 Aug 23
O sala cu antrenori profesioni╚Öti ╚Öi dedica╚Ťi. Un loc deosebit ce ├«l recomand din inima..
Bogdan ConstantinBogdan Constantin
21:52 27 May 23
O sala moderna cu aparate noi, performante si extrem de facile pentru persoanele ce sunt la inceput de drum.Punctul forte al salii este circuitul milonizer format din 8 aparate inteligente ce se configureaza automat dupa postura si greutatea ideala pentru obiectivul pe care il doresti: slabire sau masa musculara. Sala este foarte curata, permanent dezinfectata, personalul este amabil si intotdeauna prezent.Au inclusiv aparate de kinetoterapie dar pe care nu le-am folosit niciodata pentru ca nu stiu cum si trainerii isi ofera sprijinul doar contracost.Puncte negative: spatiul este mic, abia gaseam loc sa fac exercitii cu gantere sau bara pt biceps. La ore de varf e cam greu sa gasesc loc liber la aparate.Nu au banca scott pt biceps, doar 1 aparat pe care nu il foloseste aproape nimeni pt ca este ciudat si nici circuitul milonizer nu are aparat pt biceps.Nu mi se pare suficient de aerisita sala, desi se pot rabata ferestrele.Muzica e aproape mereu aiurea, rareori am gasit muzica buna pentru antrenament.Pretul mie mi se pare mult prea mare 284 lei/ luna. Am inceput cu 230 pe luna (pret disponibil prin platforma bennefit) si au refuzat sa imi reinnoiasca abonamentul la acelas pret.Circuitul milonizer e cam ciudat deoarece nu poti creste greutatea treptat si esti fortat sa incepi cu greutatea maxima pe care o poti suporta.
Liuba GreceaLiuba Grecea
18:16 18 Apr 23
O sal─â de gym care are c─â punct forte sistemul Millon (aparate care se regleaz─â singur─â ├«n func╚Ťie de forma ├«n care e╚Öti ╚Öi de caracteristicele corpului t─âu, ├«n a╚Öa fel ├«nc├ót s─â po╚Ťi progresa super particularizat, f─âr─â s─â ├«╚Ťi ba╚Ťi capul de cum s─â reglezi tu aparatele), combinate cu c├óteva aparate Five-konzept pentru stretching. ├Än rest, aparate obi╚Önuite ╚Öi o sal─â pentru ore de grup.Curat, civilizat, recomand.
Ana TAna T
18:17 26 Jul 20
Sala este impecabila, super curata, are aparate de ultima generatie si preferatul meu, conceptul de circuit pe aparatele ce se ajusteaza pe structura ta corporala. Cred ca acesta tehnologie va revolutiona antrenamentele de fitness
js_loader