Mihaela Radulescu

Group Fitness Trainer

Mihaela R─âdulescu este o persoan─â extrem de activ─â care nu spune NU niciunei provoc─âri. Iubitoare de sport ╚Öi de mi╚Öcare, Mihaela are o experien╚Ť─â considerabil─â ├«n fitness, iar clasele ei de grup sunt foarte diverisificate ╚Öi iubite de to╚Ťi cei care ├«i trec pragul.

Astfel, Mihaela v─â prezint─â mai jos c├óte pu╚Ťin din clasele de grup pe care ea le ╚Ťine la MyMotric:

ZUMBA:

Zumba implic─â o combina╚Ťie ├«ntre elemente ce ╚Ťin de dans ╚Öi elemente din sfera aerobicului. Coregrafia Zumba ├«ncorporeaz─â mi╚Öc─âri de hip-hop, soca, samba, salsa, merengue, reggaeton, mambo, arte mar╚Ťiale, ╚Öi chiar bollywood.

De╚Öi pare un sport hibrid, Zumba este recomandat de speciali╚Öti tocmai pentru numeroasele beneficii pe care le are at├ót asupra fizicului, c├ót ╚Öi asupra psihicului celor care ├«l practic─â. Mi╚Öc─ârile Zumba solicit─â ╚Öi pun ├«n mi╚Öcare toate grupele de mu╚Öchi, model├ónd ╚Öi tonifi├ónd corpul. ├Än acela╚Öi timp, acestea ac╚Ťionez─â precum exerci╚Ťiile cardio, solicit├óndu-╚Ťi inima ╚Öi ├«mbun─ât─â╚Ťindu-╚Ťi sistemul cardiovascular.

A╚Öadar, ├«n timpul unei ╚Öedin╚Ťe se poate ajunge la arderea ├«ntre 700 ╚Öi 1000 de calorii, ceea ce face din Zumba un program recomandat celor care vor s─â scape s─ân─âtos ╚Öi eficient de kilogramele ├«n plus.

NIRVANA FITNESS:

Nirvana Fitness este un sistem body & mind detox prin modul natural de a înlătura stresul, anxietatea, durerile cronice, depresia, prelungirea duratei de viaţă prin intermediul oxigenării suficiente.

Nirvana ├«┼či propune s─â aduc─â ├«n prim plan importan┼úa aten┼úiei acordate mi┼čc─ârii ┼či respira┼úiei corecte ├«n via┼úa de zi cu zi. ┼×tiin┼úa medical─â a dezv─âluit un fapt alarmant: 80% din popula┼úie respir─â gre┼čit (superfcial ┼či ineficient).

Nirvana Fitness este un sistem care readuce în atenţie respiraţia corectă printr-o serie de exerciţîi funcţionale de tonifiere/pilates. Totul se întâmplă pe ritmuri muzicale chillout însoţite de unde theta ce influenţează în mod direct centrul de relaxare

FITBALL:

Fitball-ul reprezint─â un tip de exerci╚Ťiu fizic ├«n care rolul principal ├«l are mingea. O minge special─â. Mingile pentru exerci╚Ťii (Fitball) variaz─â ca diametru ├«ntre 35 ╚Öi 85 de centimetri, av├ónd o structur─â elastic─â moale.
Deși sub diferite nume (minge de balans, minge pentru gimnastică, minge de terapie, minge sportivă), mingea de fitball diferă de mingea medicinală, datorită dimensiunilor.

C├ónd lucrezi cu o minge de fitball, trebuie s─â ai ├«n vedere un aspect foarte important: ea trebuie s─â se ÔÇťpotriveasc─âÔÇŁ structurii corpului t─âu, adic─â atunci c├ónd stai pe ea unghiul lateral dintre picioare ╚Öi bazin, genunchi ╚Öi glezna s─â formeze 90 de grade.
Cu ajutorul mingii de fitball po╚Ťi face o mul╚Ťime de exerci╚Ťii. Acestea se pot face static sau dinamic (acompaniate de muzic─â): exerci╚Ťii de echilibru, de tonifiere, de tip stretching.
Exerci╚Ťiile difer─â ├«n func╚Ťie de zona pe care vrei s─â o lucrezi ╚Öi de intensitatea antrenamentului.

Beneficiile fitball-ului:

ÔÇó men╚Ťine tonusul muscular;
ÔÇó relaxeaz─â mu╚Öchii ├«ncorda╚Ťi;
ÔÇó ├«mbun─ât─â╚Ťe╚Öte echilibrul ╚Öi coordonarea;
ÔÇó sub╚Ťiaz─â talia;
ÔÇó ajut─â la arderea accelerat─â a gr─âsimilor
ÔÇó excelent pentru zona dorsal─â;

Call Now Button