7 motive pe care dai vina atunci cand nu ai rezultate la sala

Sa recunoastem, este in ADN deja sa incercam sa dam vina pe orice sau oricine altcineva atunci cand nu avem rezultate, indiferent de domeniul in care in acel moment activam. Fie ca e vorba de job, de un task mai complicat, de rezultatele intarziate pe care nu le ai chiar si daca faci eforturi sa vii la sala regulat, etc.

Astazi ne-am gandit ca poate, asa cum spune si logica firii, dupa constientizare, corpul si mintea incepe sa faca progrese in ceea ce priveste “greselile” pe care le repeta, si pentru asta noi ti-am pregatit o lista de motive pe care cu siguranta le faci atunci cand incepi sa faci sport dar nu ai rezultate sesizabile.

  1. Dai vina pe “lipsa timpului”

Stim ca din 24 de ore, 8 esti la munca, 2 minim le petreci pe drum, 4 ore le petreci cu familia, 8 le petreci odihnidu-te iar intre toate aceste actvitati, rar iti ramane timp pentru tine si al tau corp.

Stim ca timpul este limitat si ca incerci sa le faci pe toate, dar de cate ori te-ai pus in weekend sa iti faci un “To Do List” cu ce obiective ai de indeplinit saptamana ce urmeaza?
Ei bine, acum stii ce ai de facut in doar 20 de minute din weekend-ul tau.

  1. Simti ca nu ai lucrat adecvat grupele de muschi

Metabolismul si stilul de viata influenteaza in mod direct rezultatele din sala de sport. Asa cum am spus mai sus, 8 ore din zi le petreci la birou, in masina, mereu asezat si acasa, iar in timpul ramas alegi sa faci sport dar o ora, activitatea ta fiind una neregulata, asa instalandu-se sedentarismul.

Pentru a compensa cele 14 ore din zi pe care le petreci asezat, indicat ar fi sa iti stabilesti un program de fitness, impreuna cu un antrenor din sala my motric, care, pa langa cunostintele in materie de sport si nutritie, are  cunostinte si acreditari in kinetoterapie aplicata.

  1. Stai pe telefon in sala de fitness

Ei bine, asta e un motiv tare controversat. Fie ca ai pe el poate programul de antrenamnet sau ai de gestionat niste mailuri importante, lucrurile aici pot fi “scapate” de sub control foarte usor.

In sala de fitness my motric daca alegi sa te antrenezi cu aparatura milon si five, atat ordinea cat si ideea de “ce fac dupa ce termin la acest aparat” o sa dispara. Asadar nu e necesar sa ii tii pe telefon tipurile de antrenament si de asemenea, poti sa iti lasi telefonul pe modul avion, punem muzica buna in my motric.

Te invit sa vezi cum poate aparatura high-tech sa iti ofere un workout complet in doar 35 de min. Citeste asrticolul  “4 tipuri de antrenamente pentru obiective diferite”

  1. Pauze multe si lungi

Cu ajutorul aparaturii Milon, timpul de executie si pauzele sunt “hotarate”, asadar, beneficiul e ca nu vei mai putea trisa cu numarul de repetari sau pauzele prea lungi;

  1. Lipsa unor informatii gratuite necesare evolutiei unui workout reusit

Inca din primele momente in care am gandit conceptul salii de fitness my motric, noi ne-am dorit ca tu sa ai parte de informatii valoroase fara sa platesti pentru ele, de aceea pe langa disponibilitatea antrenorilor din sala de fitness, tu vei primi informatii gratuite prin intermediul testelor de mobilitate si anduranta pe care le poti verfica ori de cat ori iti doresti.

  1. Nu stii sa iti reglezi in mod corespunzator aparatele

Aparatele milon din my motric se ajusteaza in functie de particularilatile antrenamentului setate de tine impreuna cu un antrenor ce iti va lua masurile membrelor superioare si inferioare, chiar de la prima sedinta. Prin urmare tu nu trebuie sa te preocupi ca nu vei realiza execitiile corect si de de asemenea,  nu mai pierzi timp cu reglarile deoarece sunt automatizate, deci rezultate mult mai eficiente.

  1. Realizarea unui workout cu greutati gresite (prea mari sau prea mici)

Greutatea pe care o vei folosi in timpul antrenamentelor este stabilita tot de aparatele milon, lucru posibil datorita unui test de forta realizat la prima sedinta. Poti alege tipul de program pe care aparatul sa il adopte in timpul antrenamentului, de la program de slabire, tonifiere pana la cel de recuparare medicala.

Cu siguranta exista multe alte beneficii care vin in “ajutorul” tau pentru ca tu sa poti avea parte de o experienta placuta si la care sa revii mereu. Tot ce poti face de acum inainte, este sa fii constant si mereu cu zambetul pe buze. Rezultatele bune mereu apar atunci cand esti optimist si pus pe fapte mari.

Distribuie articolul

Call Now Button